For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

10 gode råd til at spare på driften af din bil

Autobutler.dk har samlet 10 gode råd, der vil hjælpe dig med at spare på udgifterne til din bil – både på den korte og den lange bane:

  1. Hold din bil i god stand, overhold alle serviceeftersyn og kontroller jævnligt oliestanden. Korrekt vedligeholdte biler kører mere effektivt, er med til at reducere udsendelsen af CO2 og er dermed med til at sikre en bedre biløkonomi på den lange bane.
  2. Vær omhyggelig med at vælge et værksted til at udføre dine værkstedsopgaver. Rigtig mange danskere er desværre ikke klar over, at der er rigtig, rigtig mange penge at spare, hvis man undersøger markedet for mekanikere og indhenter flere tilbud på sin mekanikeropgave inden arbejdet udføres.
  3. Er de bil mere end 4 år gammel anbefaler vi,...

Læs hele artiklen - 10 gode råd til at spare på driften af din bil

Samarbejde med Applus Bilsyn

Autobutler.dk indgår samarbejde med landets største synskæde Applus Bilsyn

Autobutler.dk har indgået samarbejde med Applus Bilsyn, som er Danmarks største synskæde med ca. 120 synshaller fordelt i landet.

Vi er stolte af at kunne præsentere denne nyhed, da vi er sikre på, at vores mange brugere vil nyde godt af de fordele, samarbejdet vil kaste af sig.

For langt de fleste bilejere kan det at sende sin bil på værksted godt minde lidt om turen til tandlægen. Man ved som regel, at der er noget galt, men langt hovedparten af de danske bilejere har ikke den nødvendige indsigt eller forståelse for, hvad der reelt set skal laves på bilen. Det gælder når bilen skal til serviceeftersyn, men særligt i de tilfælde, hvor bilen skal repar...

Læs hele artiklen - Samarbejde med Applus Bilsyn

Læs mere