Blog

Enorme forskelle på værkstedspriser

Der kan hentes solide besparelser på bilreparationer. Opgaven skal bare være klart defineret.
En forskel på knap 2.500 kroner på et 80.000-kilometers-serviceeftersyn på en Citröen C4. Det er den aboslut største besparelse, der kan findes blandt de mest almindelige af de flere end 12.000 tilbud på værkstedsopgaver, der indtil nu er gået gennem webtjenesten Autobutler.Den går kort sagt ud på, at man kan lægge en reparation eller serviceopgave på sin bil ud blandt flere end 260 værksteder, som derefter byder på opgaven.

Læs hele artiklen - Enorme forskelle på værkstedspriser

Brug autobutler.dk inden din bil skal til syn eller brug din synsrapport til at indhente det bedste tilbud.

14 februar 2011, 16:02
Færdselsstyrelsen indkalder hvert år omkring 1,3 millioner køretøjer til periodisk syn i de danske synshaller. Men ejeren af køretøjet vælger selv blandt de mere end 150 godkendte synsvirksomheder, hvor han vil have køretøjet synet. Almindelige person- og varebiler under 3500 kg totalvægt skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang fire år efter første registrering. Efter syn får du en synsrapport, der kan bruges som tjekliste, hvis der er punkter der skal laves.

Læs hele artiklen - Brug autobutler.dk inden din bil skal til syn eller brug din synsrapport til at indhente det bedste tilbud.

Fagmand eller forretningsmand? Autobutler.dk debat i Motor Magasinet


Det er nye tider i værkstedsbranchen. Kraftig overkapacitet, voldsomt prispres fra en mere kritisk forbruger og generel nedgang i samfundet har ikke just sat guldpræg på branchen som helhed. Men med nye tider følger nye muligheder.
Der er slet ingen tvivl om at konkurrencen på eftermarkedet skærpes. Men det mere relevante spørgsmål er derimod, hvem der vinder?
”I 2011 og fremadrettet må mange danske bilforhandlere og mekanikere genoverveje deres forretningsmodel, da de ikke har tilpasset sig den til den nye markedsvirkelighed, men blot forsøgt at holde skindet på næsen gennem krisen. Bilforhandlere og værkstederne står nu overfor...

Læs hele artiklen - Fagmand eller forretningsmand? Autobutler.dk debat i Motor Magasinet