For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

10 gode råd til at spare på driften af din bil

Autobutler har samlet 10 gode råd, der vil hjælpe dig med at spare på udgifterne til din bil – både på den korte og den lange bane:

 1. Hold din bil i god stand, overhold alle serviceeftersyn og kontroller jævnligt oliestanden. Korrekt vedligeholdte biler kører mere effektivt, er med til at reducere udsendelsen af CO2 og er dermed med til at sikre en bedre biløkonomi på den lange bane.

 2. Vær omhyggelig med at vælge et værksted til at udføre dine værkstedsopgaver. Rigtig mange danskere er desværre ikke klar over, at der er rigtig, rigtig mange penge at spare, hvis man undersøger markedet for mekanikere og indhenter flere tilbud på sin mekanikeropgave, inden arbejdet udføres.

 3. Er din bil mere end 4 år gammel, anbefaler vi, at du min. én gang om året får en uvildig fagmand til at lave en såkaldt ”tilstandsattest” på din bil. En tilstandsattest koster ikke meget mere end ca. 200 kroner og sikrer, at du i god tid kan forebygge store reparationer, så de ikke ender med at koste dig en formue.

 4. Kør i det rigtige gear. Skift gear så hurtigt som muligt, når du accelerer. De høje gear er de mest økonomiske for så vidt angår brændstofforbruget.

 5. Brug kun klimaanlægget, når det er absolut nødvendigt. Unødvendig brug forøger brændstofforbruget og CO2-udslippet med op til 5 %.

 6. Hav ikke motoren unødigt tændt. Start med at køre hurtigst muligt efter at have startet motoren og sluk for motoren, når du holder stille i mere end et minut. På den måde nedsætter du brændstofforbruget.

 7. Kontroller løbene dæktrykket og helst én gang om måneden. Hvis du kører med dæk, der mangler luft, kan det resultere i en stigning i brændstrofforbruget på op til 4 %.

 8. Kontroller din hastighed. Kør med fornuftig hastighed og kør frem for alt med en jævn hastighed. Hver gang du accelererer eller bremser pludseligt, bruger motoren mere brændstof og producerer mere CO2.

 9. Vær forudseende i trafikken. Hold øje med trafikken så langt frem, som det er muligt, for at undgå stop og start for at følge trafikkens afvikling.

 10. Delebil? Bor de en nogle af stobyerne, skal du overveje om delebilordningen kunne være en løsning for dig, når du tager på arbejde eller på ture i fritiden. Du kan på den måde medvirke til at reducere bilkøerne og nedbringe brændstofforbruget.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

 • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar 20-40 %
 • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11827 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer