For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

10 gode råd til at spare på driften af din bil

Autobutler.dk har samlet 10 gode råd, der vil hjælpe dig med at spare på udgifterne til din bil – både på den korte og den lange bane:

 1. Hold din bil i god stand, overhold alle serviceeftersyn og kontroller jævnligt oliestanden. Korrekt vedligeholdte biler kører mere effektivt, er med til at reducere udsendelsen af CO2 og er dermed med til at sikre en bedre biløkonomi på den lange bane.

 2. Vær omhyggelig med at vælge et værksted til at udføre dine værkstedsopgaver. Rigtig mange danskere er desværre ikke klar over, at der er rigtig, rigtig mange penge at spare, hvis man undersøger markedet for mekanikere og indhenter flere tilbud på sin mekanikeropgave inden arbejdet udføres.

 3. Er de bil mere end 4 år gammel anbefaler vi, at du min. én gang om året får en uvildig fagmand til at lave en såkaldt ”tilstandsattest” på din bil. En tilstandsattest koster ikke meget mere end ca. 200 kroner og sikrer at du i god tid kan forebygge store reparationer, så de ikke ender med at koste dig en formue.

 4. Kør i det rigtige gear. Skift gear så hurtigt som muligt, når du accelerer. De høje gear er de mest økonomiske for så vidt angår brændstofforbruget.
 5. Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

 6. Brug kun klimaanlægget når det er absolut nødvendigt. Unødvendig brug forøger brændstofforbruget og CO2-udslippet med op til 5 %.

 7. Hav ikke motoren unødigt tændt. Start med at køre hurtigst muligt efter at have startet motoren og sluk for motoren, når du holder stille i mere end et minut. På den måde nedsætter du brændstofforbruget.

 8. Kontroller løbene dæktrykket og helst én gang om måneden. Hvis du kører med dæk, der mangler luft, kan det resultere i en stigning i brændstrofforbruget på op til 4 %.

 9. Kontroller din hastighed. Kør med fornuftig hastighed og kør frem for alt med en jævn hastighed. Hver gang du accelererer eller bremser pludseligt, bruger motoren mere brændstof og producerer mere CO2.

 10. Vær forudseende i trafikken. Hold øje med trafikken så langt frem, som det er muligt, for at undgå stop og start for at følge trafikkens afvikling.

 11. Delebil? Bor de en nogle af stobyerne skal du overveje om delebilordningen kunne være en løsning for dig, når du tager på arbejde eller på ture i fritiden. Du kan på den måde medvirke til at reducere bilkøerne og nedbringe brændstofforbruget.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil