Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

5 dage siden
Bremser, Nissan Primera 2007
7 dage siden
Opel Corsa 2010
7 dage siden
Bremser, Peugeot 3008 2012
12 dage siden
13 dage siden
Volvo v60 2014
13 dage siden
Renault Twingo 2016
14 dage siden
Motor, Citroen C3 2011
Fik tilbud gennem Autobutler, men da jeg accepterede det, kunne de pludselig ikke lave opgaven, da ham der havde givet tilbuddet var taget på ferie. Dumt og give et tilbud, hvis man er på vej på ferie, og så alligevel ikke kan lave opgaven. Efter et par tlf. samtaler med dem, kunne de så alligevel godt lave opgaven. Mystisk, men bilen blev lavet og har kørt ca. 14dage uden problemer.
cirka en måned siden
Hjulskifte, Kia Rio 2003
Imødekommende personale
cirka en måned siden
Citroen C4 2015
Fin service og arbejde Havde ikke lige styr på at jeg skulle have en lånebil
cirka en måned siden
Ford Fiesta 2016

Undervognsbehandling er en tidlidssag – prisen hænger sammen med kvaliteten. Når du vælger rustbeskyttelse af din bil er det vigtig af den bliver gjort ordentligt ren før den egentlige behandling. Vi afmontere plastikinderskærm for og bag på alle biler og bundskjold.

På nogle bilmodeller sidder der op til 17 stykker plastik derfor har vi et tillæg for at afmontere bundskjold på disse modeller. Din bil er i gode hænder hos os.

En dobbelt behandling består af højtryksrens med varmt vand og lufttørring i kabine. sprøjtning af alle hulrum og undervogn med tyndt rustbeskyttelse, samt slidlag i bund, som beskytter den tynde behandling.

På nyere biler kan du få op til 20 års garanti hos os igennem Anti-rust Ringen Danmarks bedste garantiordning. Det koster ikke ekstra.