Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 2 timer siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Toyota Aygo 2017
cirka 10 timer siden
Hyundai i40 2015
Personalet stod klar til at tage imod mig og bilen. Aftalen blev gennemgået/bekræftet. Arbejdet blev udført indenfor den aftalte tid. Jeg fik tilbagemelding på såvel det udførte arbejde som bilens tilstand i øvrigt.
5 dage siden
Toyota Verso 2010
7 dage siden
Toyota Aygo 2013
7 dage siden
Ford Mondeo 2001
Super fint. Fik godt tilbud på andet arbejde
8 dage siden
8 dage siden
Peugeot 3008 2017
14 dage siden
BMW 5 2013
super god service
16 dage siden
Kia Rio 2014
Det gik godt efter borgen. Kvaliteten, prisen og service er virkelig på toppen. Jeg vil anbefales den her rustbeskyttelse til min kollega på mit arbejdet eller til andre..
19 dage siden
Volkswagen Passat 2011

Undervognsbehandling er en tidlidssag – prisen hænger sammen med kvaliteten. Når du vælger rustbeskyttelse af din bil er det vigtig af den bliver gjort ordentligt ren før den egentlige behandling. Vi afmontere plastikinderskærm for og bag på alle biler og bundskjold.

På nogle bilmodeller sidder der op til 17 stykker plastik derfor har vi et tillæg for at afmontere bundskjold på disse modeller. Din bil er i gode hænder hos os.

En dobbelt behandling består af højtryksrens med varmt vand og lufttørring i kabine. sprøjtning af alle hulrum og undervogn med tyndt rustbeskyttelse, samt slidlag i bund, som beskytter den tynde behandling.

På nyere biler kan du få op til 20 års garanti hos os igennem Anti-rust Ringen Danmarks bedste garantiordning. Det koster ikke ekstra.