Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

14 dage siden
Styretøj, Ford Mondeo 2003
Hurtig og venlig betjening. Kan anbefales.
3 måneder siden
Mazda CX-3 2016
Super service og billigt. Medarbejderen Michael er mega flink og hjælpsom. Topklasse!
3 måneder siden
Skoda Citigo 2013
3 måneder siden
Motor, Volkswagen Golf Plus 2007
Det er rart at køre fra et værksted og føle sig godt tilpas.Fik en virkelig god betjening.Følte de havde tjek på sagerne.Så det bliver ikke sidste gang jeg får lavet min bil der.
3 måneder siden
Bremser, Volkswagen Up! 2013
Meget god service, i form af god dialog ved modtagelse før under og efter arbejdet. De er yderst fleksible og samtidig er Michael (værkføren) er meget serviceminded og virker til at have godt styr på staben af mekanikere. Prisen er konkurrencedygtig, specielt når man tænker service ind i billedet. I det hele taget en rigtig god oplevelse hvis man sammenligner med bilfabrikanternes værksteder.
4 måneder siden
Peugeot Partner Tepee 2016
God. Bilen var desværre ikke forberedt til anhængertræk, som vi ellers var blevet lovet af forhandleren, men Brøndums fik styr på det. Vi kan ikke være mere tilfredse.
4 måneder siden
Citroen C4 2005
God service
4 måneder siden
Aircondition, Skoda Octavia 2007
Byttet registerreim og hadde service på AC. Pga feilnotering av registreringsnummer av autobutler ble feil registerreim bestilt og ny måtte bestilles. Reperasjonen tok derfor lenger tid enn avtalt. Etter service på AC virket den ikke og etter to uker i italia(varmt), låste den seg helt i tyskland og multireimen ble kuttet av. Bilen ikke kunne kjøres videre. Verkstedet tilbyr å fikse feilen, og bilen transporteres dit nå.
4 måneder siden
Styretøj, Peugeot 207 2010
Fik tilbud på det som skulle ordnes. Yderligere betalte værksted den del, som de rev i stykker under afmotneringen. Super god service.
4 måneder siden
Motor, Citroen C1 2009
Tingene var bare som de skulle være, kort og godt 👍🏻