Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 19 timer siden
Aircondition, Renault Megane 2012
.
2 dage siden
Service, Volkswagen Golf V 2010
10 dage siden
Service, Ford Focus ST 2012
Får 3 tilbud. HMK klart det billigeset næsten det halve af de andre. Kan godt se, at han ikke har det hele med i tilbuddet i forhold til opgaven. Jeg tænker det går nok. Det bliver ikke så meget dyrere, men det ender med at blive det dyreste. Selve arbejdet er helt ok. Men gik bare der fra med en træls oplevelse. Hvis tilbudsprisen havde matchet opgaven første gang, havde jeg nok ikke valgt dette værksted.
23 dage siden
Bremser, Hyundai i30 2008
Aflevere min bil og lån en lånebil dette er også fint. Efter 30 min bliver jeg ringet op at der er andet der skal laves spørg hvad prisen er og får en pris 860 kr, spørg inden vi ligger på igen hvad prisen bliver I alt, der bliver igen sagt 860kr. Der bliver sendt en sms, at bilen nu er klar efter et par timer. Da vi kommer der ud er værkføreren ikke til stede. Og den eneste mekaniker der er giver sig god tid, inde han kommer til os. Værkføreren har ikke fået lavet en regning, så mekanikeren går ind og begynder at skrive nogle tal ned på et stykke papir. Og giver os så en pris på 1180, vi fortæller så det ikke er den pris vi har fået oplyst. Hvor til han siger at det er det der skal betales, ellers har vi et problem, for så får vi ikke vores bil. Mekanikeren siger ikke mere går bare på værkstedet igen. Vi ringer så til værkføreren der fortæller at han har oplyst prisen uden moms. Og han bliver også ved med at holde på at vi skal betale de 1160 før ekstra arbejdet. Der ligges på og vi venter 15 min, på at værkføreren kommer tilbage, men han holder stadig på at det er de 1160kr der skal betales, da vi også skal betale moms. Jeg fortæller at Ja det skal vi, men når jeg beder om en pris alt i alt, regner jeg med at han har regnet den med. Hvor til han svar at det bruger han ikke tid på det må vi selv regne ud. Fortæller ham at han ikke må oplyse priser uden moms til privat personer. Hvor til han kalder mig en tåbe. Vi vælger så at betale hele beløbet, at dette ikke fører nogen vejen. Betalingen kan kun ske kontakt eller til værkføreren privat MobilPay. Underligt!!!!

HMK Autoværksted - Hella Service Partner - 26. sep 2018

Til Nick H
Jeg kan oplyse dig, at du telefonisk fik en pris på 867 kr. + moms.
Med hensyn til betaling, vil du kunne se på Autobutlers hjemmeside, at betaling skal ske enten kontant eller MobilePay.
Jeg kan kun konstatere, at din meget negative bedømmelse er sket ud fra en subjektiv vurdering. Er du utilfreds med arbejdet og prisen er du velkommen til at komme og få de gamle reservedele på igen og få udleveret de nye igen. Regningen vil så blive krediteret.
Med venlig hilsen
HMK Auto
cirka en måned siden
Renault Kadjar 2015
Fik hurtigt en opringning efter tilmelding og blev med det samme enig om en dag til service.
cirka en måned siden
Citroën C3 Picasso 2010
cirka en måned siden
Fiat Punto Evo 2010
cirka en måned siden
Motor, Fiat Punto Evo 2010
Der er mangler i papirgangen og dialogen er næsten ikke eksisterende. Men indtil nu ser arbejdet og kvaliteten ud til at være god.
cirka en måned siden
Motor, Citroën C3 Picasso 2010
God service.
cirka 2 måneder siden
Tandrem/kæde, Ford Mondeo 2005
Blev pænt modtaget. Fik lånebil. Reparationen blev udført hurtigt og effektivt... ********** Udover tilbuddet valgte jeg at få udskiftet styrekugle ....