Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 2 år siden
Andre opgaver ,  Volkswagen Touran 2006
mere end 2 år siden
Anhængertræk ,  Volkswagen Touran 2005
Godt arbejde og god betjening, færdig til aftalt tid og til aftalt pris. Leif Sjørup
cirka 3 år siden
Motor ,  Fiat Stilo 2002
mere end 3 år siden
Bilpleje ,  Citroen C3 Picasso 2011
mere end 3 år siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Volkswagen Polo 2012
mere end 3 år siden
Service ,  Ford C-MAX 2010
Det virkede som et super proff. God behandling af kunden virkede til at være ægte. Super og ærlig vejledning.
mere end 3 år siden
Service ,  Suzuki Alto 2010
jeg oplevede en positiv modtagelse, da de gik igang med bilen fik de hurtig overblik over hvad der skulle laves og det der skulle laves udover det jeg var klar over, fik jeg en pris på med det samme og derefter fik jeg en bil at køre u/b så man ikke skulle sidde og bare læse i den tid som de arbejde på bilen, vi aftalte en tid hvor min bil skulle være færdig og da jeg kom for at hente den var den færdig og jeg kunne køre derfra med en god oplevelse.
mere end 3 år siden
Service ,  Citroen C3 2011
Tilfreds stillende. Låne bilen var af ældre dato men fik mig til og fra arbejde så ingen problemer der.
mere end 3 år siden
Service ,  Ford Focus 2007
Vi fik et tilbud over autobutler fra Autofokus i Drastrup. Vi accepterede tilbudet og kort tid efter ringede Jens til os for at aftale nærmere med bilen. Mens vi snakkede om udskiftningen af partikelfilteret meldte bilen fejl og mistede trækkraften. Jens sagde vi skulle komme over med den. Vi fik straks en lånebil. Partikelfilteret lod vente lidt på sig (restordre i næsten 14 dage) men vi fik lov til at beholde lånebilen. Ikke noget brok fra værkstedet. Der har været en rigtig god kommunikation fra Autofokus og ingen dårlige undskyldninger. Tingene er blevet lagt frem som de er. Det er der mange som kan lære noget af. Vi har fået bilen idag og den kører fantastisk igen. Stort smil fra folkene på værkstedet. Regningen var helt som aftalt og vi skulle ikke betale for lånebil. Det er en kæmpe service. Man føler sig rigtig velkommen her. Vi bruger Jens og Autofokus igen. Det er helt sikkert.
mere end 3 år siden
Aircondition ,  Seat Altea 2006
Super flinke folk, desværre er jeg så blevet 1200 kr fattigere, og bilen er nøjagtig som da jeg afleverede den. Surt show