Book tid online
  •  Næste ledige tid om 4 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

13 dage siden
Tandrem/kæde ,  Toyota Corolla 1997
20 dage siden
Tandrem/kæde ,  Skoda Superb 2009
21 dage siden
Service ,  Chevrolet Spark 2010
Super service og flinke medarbejdere
24 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Peugeot 208 2016
Super betjening og godt og effektivt arbejde
cirka en måned siden
Motor ,  Citroen Xsara Picasso 2003
God service og info helevejen
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk ,  Mazda 3 2015
Skulle have monteret aftageligt anhængertræk på min Mazda 3. Montering, lånebil og overholdelse af tidsplan og pris gik egentlig fint. Hvad jeg er noget mindre imponeret af var, at bilens baglys, 2/3 af bremselyset og parkeringssensorerne ikke virkede da jeg fik bilen udleveret igen. Det synes jeg egentlig godt man kan forlange er kontrolleret inden bilen udleveres. Det kostede mig to besøg mere til værkstedet inden alt fungerede igen. Selvom Gedved Auto var væsentlig billigere end mit aut. Mazda værksted (og såmænd også var flinke nok), så endte den samlede fornøjelse mig ift tabt arbejdstid, ekstra transport og generel ulejlighed at koste mig væsentlig mere and hvad jeg sparede i første omgang. Det behøver jeg nok ikke prøve igen.
cirka 2 måneder siden
BMW 320i 2012
Fin service og smidighed i lån af bil
cirka 2 måneder siden
Motor ,  Toyota Starlet 1998
Motor køre rigtig godt igen. Men faktur var lavet forkert. Reg nr, bil, stel nr og Inter navn på faktura. Lidt skod kunne være bedre. Samt at der ligger pakning rester både på batteriet og under forruden. Det ved jeg sug ikke hvad jeg skal sige til. Blev dyr end aftaler da der ikke var nævnt noget der kun var 4 shims med i tilbuddet.
3 måneder siden
Renault Megane III 2009
3 måneder siden
Styretøj ,  Ford Mondeo 2012
Fik skiftet styrekuglen pga. slør, men det kom til at koste ekstra, fordi jeg også fik skiftet sporestangen, som jeg egentligt troede var med i prisen. Men god service og dejligt at lejebilen var med i prisen.

Gedved Auto - Hella Service Partner - 3. feb 2017

Hej Chris,
Tak for din fine bedømmelse :-)
Ja der var desværre slør i både styrekugle og spore-stang. Vi var nødsaget til at skifte begge dele for at kunne opnå en 100% korrekt sporing.

Tak for denne gang, og rigtig god weekend.

Med venlig hilsen
Gedved Auto
René, Morten, Mette & Jim