Seneste bedømmelser

cirka en måned siden
Skoda Rapid 2018
2 måneder siden
Volkswagen Golf 2016
Undervognsbehandling
6 måneder siden
Ford S-Max 2011
6 måneder siden
Ford Focus 2010
7 måneder siden
Opel Vectra 2006
8 måneder siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Toyota Aygo 2012
Noget dyrt til at starte med men eneste værksted der meldte sig med opgaven på autobutler. Der skulle så nye bremseskiver og klodser for at den kunne synes og det kostede 2800 kr ekstra. Så kom af med en del mere end jeg havde forventet. Bortset fra det ser det ud til at tingene er lavet fint. Der blev ikke ringet inden de skiftede bremser. Det havde været rart at jeg vidste hvad det blev så jeg kunne have gjort penge klar til at betale. Jeg kunne ikke få en regning hvilket undrer mig. Måtte stå og overføre penge fra mobil netbank på værkstedet. Det er vel meget normalt at man kan få en regning? Det var som om de ikke stolede på at jeg ville betale. Jeg fik ikke nogen kontrolseddel over hvad der var tjekket som jeg plejer at få ved service, kun hvad der stod på fakturaen der var købt og udført. Men altså selve arbejdet ser fint ud så det er jo det der tæller.

Låsby Auto og Undervognscenter - Hella Service Partner - 30. aug 2018

kunden blev spurt om vi skulle ringe en pris svaret var nej da bilen skulle være synet for 4 dage siden OBS vi giver ikke kredit til kunder vi ikke kender kan hun måske handle i Bilka og betale nogle dage senere ? med i prisen er også synsgeyr bremser renset bag og bilen kørt til syn
8 måneder siden
Nissan Juke 2014
helt perfekt det virker det hele
8 måneder siden
Tid til undervognsbehandling få dage efter at værkstedet var tilbage fra sommerferie. Billig lånebil. Alle punkter i aftalen overholdt.
8 måneder siden
Ford Mondeo 2011
10 måneder siden
Aircondition, Volvo V40 2002

Låsby Auto og Undervognscenter - Hella Service Partner - 12. jun 2018

tak for det