Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

19 dage siden
Hyundai i30 2010
cirka en måned siden
Skoda Fabia 2011
cirka 2 måneder siden
Olieskift, Volkswagen Up! 2013
cirka 2 måneder siden
Aircondition, Mercedes E320 2003
4 måneder siden
Hjulskifte, Volvo V40 2016
4 måneder siden
Hjulskifte, Renault Clio 2017
7 måneder siden
Volvo V60 2015
8 måneder siden
BMW 3 2011
Jeg kan hermed klart anmelde, at Bosch carservice har en dårlig kundeservice. Desuden taler de med en ret dårlig og uhøflig tone til kunderne samt, at vi ikke er blevet betjent ordentligt. Det føltes som om medarbejderne talte ud i luften i stedet for til os. Det blev en ret ubegejstrende oplevelse.. Hvis de ikke vil betjene kunder fra autobutler, skal de ikke give tilbud til deres kunder...

Bosch Car Service Viby - 3. jan 2018

Vi er kede af at få denne anmeldelse, da vi netop altid sørger for en god dialog. I dette tilfælde, skyldes den dårlige oplevelse dels en sprogbarriere, men også en manglende forståelse fra kundens side, om at respektere at der var andre mennesker i køen, som selvfølgelig også skulle betjenes.
Herudover forventede kunden at vi kunne nulstille "service", for et stykke arbejde som ikke var udført på vores værksted. Vores tilbud var givet ud fra det ønskede, hvilket også blev 100% overholdt. Men at slukke for service-lampen, uden at have udført et reelt service-eftersyn, vil på alle måder være forkert, og ikke noget som et Bosch Car Service værksted vil ligge navn til.
Vi håber at I vil kigge forbi, så vi kan få lukket denne sag på en ordenlig måde, og hjælper gerne med en pris på et komplet service, så lampen bliver slukket.
9 måneder siden
Hjulskifte, Opel Astra 2012
9 måneder siden
Hjulskifte, Nissan Leaf 2013
Super god oplevelse. Godt arbejde, venlig betjening og god pris, kan klart anbefales.