Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

10 dage siden
Bremser ,  Fiat 500 2008
Kanon service, flinke mennesker og bestemt en god pris. 10 tommelfinger op herfra.
cirka 2 måneder siden
Audi A3 2015
Super god service af min bil. Gratis lånebil stod klar, da jeg afleverede min bil til service. God gennemgang af faktura ved afhentning af bilen. Prisen passede også med den der var aftalt. Kan kun anbefale dette værksted til andre.
5 måneder siden
Styretøj ,  Nissan Primera 2005
Først og fremmest tæller det at de har åben, når jeg har tid til at kunne aflevere bilen, samtidig tæller et godt formuleret tilbud, hvor S&S som de eneste gik ind og tog stilling til arbejdet , at de anbefalede at man skiftede begge sider på en gang, det gjorde ingen af de andre, det giver mulighed for at man kan tage stilling på forhånd i stedet for at de pludselig ringer, "nu skal du høre......" svar nu!++++ Her får man udleveret lånebil uden beregning, et stort plus når man har brug for bilen i dagligdagen. Desværre sker det samme som der altid sker, der er liiige lidt ekstra, som de ringer om, men det laver vi med så alligevel. Og så bliver prisen jo højere end beregnet, men når man skal hente sin bil, jamen så er der stadig fredag kl 16.30, bilen er vasket og støvsuget, de har været til syn med den, og har lavet nogle lidt småting oveni. Og sørme om ikke der ligger en flaske vin og en håndfuld bolcher i bilen. Man sætter sig ind i en ren og plejet bil, og kører derfra med en følelse af god og imødekommende kundeservice, veludført arbejde og folk der sætter en ære i at levere veludført arbejde.
5 måneder siden
Service ,  VW Up! 2014
Alt var som det skulle være + lige lidt ekstra. Kanon god service, dejlig modtagelse, både ved aflevering og ved afhentning. Man går derfra med fornemmelse af at alt er som det skal være, og mere til. Lækkert med gratis låne bil oveni, og at bilen er blevet støvsuget og gjort lækker. Vil helt sikkert anbefale dem til familie, venner og bekendte.
6 måneder siden
VW 1.6 TDI 2014
Super hurtigt og meget kompetent værksted - særdeles venlig og imødekommende personale. Meget grundig information - før og efter udført arbejde. Værkstedet udførte samtidig serviceeftersyn og udskiftning af bremser.
6 måneder siden
Skoda Citigo 2014
Super service! Jeg er yderst tilfreds. Bestemt et værksted jeg vil benytte igen. God kontakt og info.
7 måneder siden
Andre opgaver ,  Peugeot 407 2005
God dialog ang bilen, gratis låne og en flaske vin. Super flinke at snakke med gode til at forklarer arbejdet de har lavet. Fik skiftet partikelfilter (via autobutler tilbud), og en brændstofstrykregulator(ekstra arbejde). Bilen kørte desværre stadig ikke ordentligt, og mekaniker mente det kunne være brændstofpumpe. Dog valgte jeg at tage bilen med hjem og selv skifte diesel filter og evt pumpe - det viste sig at være diesel filter, så nu køre den perfekt igen. Har umiddelbart ingen negative ting at sige, men bilen kørte stadig ikke som den skulle da jeg hentede den, derfor "kun" 4 stjerner :)
mere end et år siden
Motor ,  VW 1.8 1990
Hurtig betjening og gratis lånebil. God service
mere end 2 år siden
Bremser ,  Opel Meriva 2008
mere end 3 år siden
Fælge ,  Ford Mondeo 2008