Book tid online
  •  Næste ledige tid om 7 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

12 måneder siden
Aircondition, Renault Captur 2015
Rigtig god. Var dog et lille uheld så derfor 4 stjerner
cirka et år siden
Service, Volkswagen Golf 2010
2. Bil vi havde til service, og stedet kan virkelig anbefales. Super kompetent og fantastiske rammer samt service. Min kones bil skulle have 60000 km service, blev lidt dyrere end aftalt, men det var pga noget ekstra som jeg blev spurgt om først. Eneste lille trælse ting var, at bilen skulle efterfølgende til syn, og blev kasseret pga slap håndbremse - det havde jeg nu regnet med værkstedet havde set.

S&S Bilhus - AutoPartner - 19. apr 2017

Hej
Tak for bedømmelsen.
Vi er rigtig kede af at høre at der er sket en fejl i vores kvalitetskontrol på værkstedet.
Vi vil gerne rette op på fejlen. Naturligvis uden beregning for dig.
Tag kontakt til os når det passer dig. Så kan vi aftale tid for justeringen af håndbremsen
MVH S&S Bilhus
cirka et år siden
Hjulskifte, Chevrolet Spark 2014
Hurtigt, nemt,effektivt og fuldstændig fantastisk god og behagelig service👍kommer helt sikkert tilbage 😊😊
cirka et år siden
Det gik super. Jeg fik den vejledning jeg havde brug for.
cirka et år siden
Fiat 500 2011
cirka et år siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Citroen C3 2008
Super god service og virkelig flinke
cirka et år siden
Bremser, Fiat 500 2008
Kanon service, flinke mennesker og bestemt en god pris. 10 tommelfinger op herfra.
mere end et år siden
Audi A3 2015
Super god service af min bil. Gratis lånebil stod klar, da jeg afleverede min bil til service. God gennemgang af faktura ved afhentning af bilen. Prisen passede også med den der var aftalt. Kan kun anbefale dette værksted til andre.
mere end et år siden
Styretøj, Nissan Primera 2005
Først og fremmest tæller det at de har åben, når jeg har tid til at kunne aflevere bilen, samtidig tæller et godt formuleret tilbud, hvor S&S som de eneste gik ind og tog stilling til arbejdet , at de anbefalede at man skiftede begge sider på en gang, det gjorde ingen af de andre, det giver mulighed for at man kan tage stilling på forhånd i stedet for at de pludselig ringer, "nu skal du høre......" svar nu!++++ Her får man udleveret lånebil uden beregning, et stort plus når man har brug for bilen i dagligdagen. Desværre sker det samme som der altid sker, der er liiige lidt ekstra, som de ringer om, men det laver vi med så alligevel. Og så bliver prisen jo højere end beregnet, men når man skal hente sin bil, jamen så er der stadig fredag kl 16.30, bilen er vasket og støvsuget, de har været til syn med den, og har lavet nogle lidt småting oveni. Og sørme om ikke der ligger en flaske vin og en håndfuld bolcher i bilen. Man sætter sig ind i en ren og plejet bil, og kører derfra med en følelse af god og imødekommende kundeservice, veludført arbejde og folk der sætter en ære i at levere veludført arbejde.
mere end et år siden
Service, VW Up! 2014
Alt var som det skulle være + lige lidt ekstra. Kanon god service, dejlig modtagelse, både ved aflevering og ved afhentning. Man går derfra med fornemmelse af at alt er som det skal være, og mere til. Lækkert med gratis låne bil oveni, og at bilen er blevet støvsuget og gjort lækker. Vil helt sikkert anbefale dem til familie, venner og bekendte.