Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

26 dage siden
Styretøj, Renault Clio 2001
3 måneder siden
Peugeot 206 2003
3 måneder siden
Renault Clio IV 2015
Fantastisk værksted
8 måneder siden
Aircondition, Chevrolet Aveo 2010
10 måneder siden
Hjulskifte, Ford C-MAX 2008
næsten 2 år siden
Tandrem/kæde, Renault Clio III 2011
Først og fremmest vil jeg sige, at jeg har tillid til Thomas på Autogården er en dygtig mekaniker. Men hvis jeg kigger isoleret på dette værkstedsbesøg har det kun været til 3 stjerner. Årsagen er: -Bilen var ikke helt toppet op med kølervæske (der var ikke synlig væske i beholderen) - Km stand og serviceinterval var forkert på første regning (har ikke modtaget den rigtige endnu) - Kabinefilter var ikke skiftet - Jeg har ikke fået en tjekliste vedr. udførte servicepunkter, selvom opgaven var specificeret som service efter foreskrifter - jeg har besøgt værkstedet 4 gange i forbindelse med opgaven (aflevering af bil, påfyldning af kølervæske, afhentning af servicebog, skift af Kabinefilter) Ovenstående vurderer jeg som en mindre god oplevelse (2-3 stjerner). At jeg alligevel giver 4 stjerner sker udfra følgende. -Thomas tilbyder at stille på min adresse om aftenen og påfylde kølervæske -Altid villig til at hente/bringe -Konkurrencedygtig pris -kabinefilteret skiftet uden beregning. - jeg er tryg ved at det mekaniske arbejde er udført ordenligt

Autogården Herning - Din Bilpartner - 9. maj 2016

Hej Lars

Bilen var ikke til 5 stjerner denne gang,
Det må jeg jo rette op på til næste gang vi mødes.

Mvh
Thomas Bruun
næsten 2 år siden
Service, Citroën C4 2007
Fik en rigtig god service, og alt var udført som det skulle
næsten 2 år siden
Tandrem/kæde, Renault Safrane 1996
næsten 2 år siden
Dæk, Volkswagen Golf VI 2009
Jeg vælger at give Thomas og Autogården 5 stjerner. Opgaven var en afbalancering af et sæt sommer- og vinterhjul. Der er stadig vibrationer ved motorvejshastighed. Dette er reklameret til værkstedet som har været meget imødekommende og vil arrangere en afbalancering på en spinner. Det er god service at følge en opgave til dørs. Så selvom opgaven PT ikke er løst gives de 5 stjerner på en forventning om, at hjul og bil kommer i balance igen :-)
næsten 2 år siden
Elektrisk arbejde, Volkswagen Golf V 2008
Korrekt vurdering af skaden og hurtig reparation. Blev en lille smule dyrere end tilbuddet lød på, men det var fordi en del skulle skiftes i stedet for at vedligeholdes.