Seneste bedømmelser

4 dage siden
Vagn P.
Renault Clio 2018
Rigtig god service
11 dage siden
Anders K.
Styretøj, Ford C-Max 2009
cirka en måned siden
Jeppe M.
Service, Mazda 2 2015
Det er dejligt med at værksted, hvor de faktisk gider bruge tid og kræfter på at forklare sådan nogen som mig, hvad der er galt med bilen; hvad der skal gøres; og hvad der kan ske, hvis ikke det bliver gjort. Og jeg forstod det næsten.
cirka en måned siden
Jens ø.
Aircondition, Suzuki Ignis 2005
Rep af aircon. bud på 5000 kr Kom af med 4475,80 Kan varmt anbefales
cirka en måned siden
Glenn H.
Fejlsøgning/fejludlæsning, Ford Mondeo 2003
Rigtig god service.
cirka en måned siden
Gert P.
Bremser, Toyota Aygo 2011
Meget til Freds Fin betjening godt arbejde
cirka 2 måneder siden
Jeppe M.
Aircondition, Mazda 2 2015
cirka 2 måneder siden
Jesper H.
Elektrisk arbejde, Volkswagen Passat 2016
cirka 2 måneder siden
Jørn J.
Volvo - 2007
Bad om rensning af EGR ventil. De ringede og sagde der skulle en ny til, Dette accepterede jeg. Da jeg fik bilen oste den stadig lige så meget som før. Computeren kom ud med nye fejlkoder som der ikke var før reparation, og den gik i nødprogram. Jeg kørte straks til værkstedet. De mente ikke det var deres fejl og ville ikke tage sig af det, udover jeg skulle betale en del ekstra. Konklusion. Jeg kører fra værkstedet uden en bil der er repareret tilfredsstillende.
cirka 2 måneder siden
Jørn J.
Volvo - 2007
Levede ikke op til forventninger. Bestilte Aircondition Service. De ringede og sagde at mit AC ikke virkede og en reparation bliver måske omfattende, en genopfyldning udover tilbud på 680 kr. Var på min 1700 kr. Jeg bad dem om ikke at gøre noget. Kørte direkte derfra til et anerkendt landsdækkende værksted. De trykprøvede anlægget, kom sporestof i, fyldte helt op med nyt kølemiddel, kom ny olie p anlægget, efterprøvede klimaanlægget for fejl. Konstaterede at mit klimaanlæg intet fejler. Jeg fik også udskiftet EGR ventil. Det var Ok og efter aftale. Men systemetvirker stadigvæk ikke og computeren kommer med nye fejlkoder. Da jeg henvendte mig til værkstedet, mente de ikke det var noget de ville tage sig af og kunne gøre noget ved. Alt i alt en meget dårlig oplevelse,