Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 dage siden
Motor, Peugeot 206 2007
13 dage siden
Elektrisk arbejde, Volkswagen Polo 2010
cirka en måned siden
Hjulskifte, Honda Civic 2016
Flink personale og god service.
cirka 2 måneder siden
Citroen C3 2016
Super service
cirka 2 måneder siden
Ford Focus ST 2012
2 måneder siden
Anhængertræk, Renault Clio 2015
Alt var ok og klar. Både da jeg afleverede min bil og da jeg hentede den. Fint arbejde
5 måneder siden
Volvo S 2004
Jeg fik skiftet fjedre og støddæmpere på min Volvo s40 og jobbet blev udført til fuld tilfredshed 🙂 Mekanikeren var faglig dygtig og informerede mig om hvad der var udført. Alt i alt en god oplevelse og jeg kan kun anbefale værkstedet....
8 måneder siden
Peugeot 208 2015
Oplevelsen gik ganske fint og gnidningsløst lige frem til afhentning en af bilen. Her havde man glemt fra virksomhedens side at gøre opmærksom på, at man ville have kontant afregning på stedet, desværre havde jeg ikke så mange kontanter og jeg havde ikke lige adgang til opsparingskonto, så jeg bad om en regning. Her begyndte det så at blive en ret ubehagelig oplevelse. Mekanikeren ringer til sin chef (går jeg ud fra) og de snakker længe frem og tilbage, mens der flere gange bliver spurgt om de nu også tør give mig regningen med. Han kunne lige så godt havde sagt direkte til mig at han ikke stoler på mig og er sikker på jeg vil snyde ham. Jeg fik dog lov at slippe derfra, efter nogen diskussion, med en regning i hånden og godt arrig.. Regningen er betalt, men efter den behandling, så kan jeg ikke anbefale dem til nogen som forventer nogen form for venlighed over for deres kunder. Jeg kommer ALDRIG igen!
9 måneder siden
Aircondition, Ford C 2011
Mester var ikke mødt og svenden viste ikke at jeg kom og kendte heller ikke prisen. Svenden var heller ikke opgaven voksen.
11 måneder siden
Bremser, Skoda Fabia 2013