Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

24 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Skoda Fabia 2002
Virkelig stor service. De tager kontakt og fortæller om hvornår bilen er færdig samt hvis der er ekstra ting. De hentede endda bilen og efterlod en lånebil.
28 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Toyota Carina E 1997
Megt fint
3 måneder siden
Ford Fiesta 2010
3 måneder siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Volkswagen Golf V 2007
4 måneder siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Nissan Micra 2015
Godt arbejde og god service
6 måneder siden
Olieskift ,  Opel Astra 2010
6 måneder siden
Volkswagen Polo 2015
De var ikke klar med lånebil da jeg afleverede min bil. 1 time før jeg skal hente min bil igen ringer de og spørger om jeg ikke kan lokkes til at hente den et andet sted. Så de har kørt i min bil til et andet værksted uden at de overhovedet fremgik af aftalen. Derudover var min bil så ikke klar kl 16 som aftalt. Det virkede alt i alt uprofessionelt og jeg har derfor også mistro til kvaliteten af selve udførelsen af undervognsbehandlingen.

Autohuset Fyn - Superbyder - 10. nov 2016

Hej Ida

Vi er rigtig kede af, at den opfattelse du har fået af os, vi bestræber os altid på at gøre vores bedste.

Hvis vi lige tager det fra begyndelsen. Vi var forsinket med lånebilen det er helt korrekt, dette skyldes at kunden der skulle aflevere lånebilen var forsinket. Vi beklager selvfølgelig meget at vi var 20 min. forsinket, heldigvis mærket du ikke så meget til det, idet du selv var forsinket.
Omkring afhentningen af bilen, ringet vi blot for at tilbyde dig afhentningen fra begge vores afdelinger, da den alligevel skulle hentes fra vores samarbejdspartner der udfører undervognsbehandlingen. Så selv om du skulle betvivle vores arbejde, mener jeg ikke du behøver at betvivle vores samarbejdspartner i forhold til det stykke arbejde de har udført.
Da du kom for at hente bilen ved jeg godt der gik lidt tid, men jeg ville gerne sikre mig at vi aflevere et ordentligt stykke arbejde, derfor spændte vi lige hjulene efter. Aftørring og efterspænding af hjul er blot en ekstra service. Hvis jeg havde vidst du havde travlt havde jeg selvfølgelig informeret dig om risikoen for overskuende undervognsbehandling i dørene samt at du efterfølgende skulle efterspænde hjulene.

Jeg håber vi en anden gang kan få lejlighed til at rette op på den opfattelse du har af os.

De bedste hilsner
Sandie
Autohuset Marslev
6 måneder siden
Service ,  Dacia Duster 2014
ok. lidt usikkerhed om efterbestilte ydelser og varighed.
7 måneder siden
Kia Picanto 2011
Hurtigt, effektivt og til den aftalte pris
7 måneder siden
Kia Venga 2011