Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

1 dag siden
Renault 1.2 16V 2008
Er fuldt ud tilfreds med Pro Car's undervognsbehandling og autobutlers analyse af tilbud på området - jeg fik det bedste produkt til en fornuftig pris. Jeg sparede meget tid på at overgive opgaven til autobutler. Tak for god behandling.
7 dage siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Chevrolet Matiz 2009
13 dage siden
Peugeot 308 2015
Bak sensorer virker ikke længere. Må overlade problemet til Peugeot i Svendborg. Men ellers meget flinke folk. Mvh. John S. Olesen

Pro Car Shop - 13. oktober 2016

Hej John,

Som vi også snakkede om i telefonen, så vil vi meget gerne kigge på det og vi har også booket dig ind i kalenderen?
Umiddelbart er det et stik som ikke er blevet sat på i farten, det beklager vi selvfølgelig, men vi vil meget gerne løse problemet, som tager ca. 5 min.

//Chris. PRO CAR SHOP.
19 dage siden
Aircondition ,  Nissan Qashqai 2009
Min A/C anlæg virkede ikke, og jeg bedte om at fejlsøge og reparere det. I stedet for at diagnosticere problemet, fyldte de bare kølemiddel på for 1000 kr. og efter en uge var a/c tomt og ude af drift igen. Spild ag tid og penge. Meget uprofessionelt.

Pro Car Shop - 13. oktober 2016

Hej Ilja,

Det er over 1 år siden (11-08-2015), at vi havde bilen ind til gennemgang. På daværende tidspunkt var der ikke nogle defekter på A/C systemet, det var "bare" tomt for kølemiddel. Derfor blev bilen, og A/C systemet, fyldt op med ny væske. At du nu efter 1 og 2 mdr. siden kan fortælle at systemet igen er tomt, kan de være mange årsager til.

Men, hvis der er ikke er fejl på dele når bilen kommer ind på vores værksted, så skifter vi heller ikke nogle dele. :)
Vil meget gerne gå bilen igennem for dig igen, og det er uden beregning. Du er velkommen til, at kontakte os vedr. en aftale og tid.

PRO CAR SHOP //Jens.
27 dage siden
Service ,  Kia Venga 2011
ca. 2 måneder siden
Udstødning ,  VW 1.8 1994
Udstødning blev lavet i løbet af et par timer til aftalt pris. Hurtigt og godt.
3 måneder siden
Service ,  Citroën C3 2015
Super god service og flinke mennesker
3 måneder siden
Volkswagen Passat 1999
Udemærket oplevelse. Dog glemte de at sætte nogle stik til igen. Så der var ikke lys på bilen men ud over dette kan jeg varmt anbefale dette værksted
3 måneder siden
Motor ,  Citroën C5 2002
Kunne komme ind samme dag som de sendte tilbuddet, rigtig god betjening og service og prisen var også rigtig god :) 20min efter jeg kom kunne jeg køre derfra igen, så blev sommerferien reddet :D Fik et tilbud på en kilerem, og aftalte udover at få min bil sat til en tester og ryddet for fejl og det var rigtig billigt men stadig vellavet
3 måneder siden
Anhængertræk ,  Skoda Fabia 2015
Personalet er meget høflige og hjælpsomme, men selve udførelsen af værkstedsarbejdet blev ikke som forventet.