Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Dæk ,  Skoda Fabia 2015
4 dage siden
Skoda Citigo 2015
6 dage siden
Fiat 130 2015
Jeg er ikke tilfreds.Jeg måtte ikke være på værkstedet og se hvad de lavede.Batterierne er under et gulvtæppe og under et sæde,ingen af delene har været flyttet.Der er brugt filtre fra M A N, men aftalen var vist efter Fiats ,og tror iie de bruger M A N filter.Olie er kommet på. 5W 30 men hvad mærke og kvalitet kan jeg ikke se.Skal nok på værksted igen.Mangler træk kraft.Om det skydes olien eller filter ved jeg ikke,men før værksted kunne den nemt trække campingvogn, nu skal jeg helt ned i gear for at slæbe den

Autohuset Sparregaard ApS - 20. oktober 2016

Hej Bent.
Det er vi kede af at høre at, du har haft en dårlig oplevelse.
Det er rigtigt der ikke må være kunder på værkstedet, hvis vores forsikring skal dække et evt. uheld, er der nogle sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes, eksempelvis sikkerhedsfodtøj etc...
Når du siger dit gulvtæppe ikke er blevet rykket til batteriet, går jeg ud fra du mener at, dette ikke er blevet kontrolleret.
Så kan jeg informerer dig om at, der sidder også poler i motorrummet til batteriet og derfra kan man teste batteriet med en tester.
Og som jeg fortalte dig da vi snakkede om batteriets tilstand, da du var hernede, så er det et vedligeholdelsesfrit batteri og dermed skal der ikke laves en syremåling.
Det er også korrekt at, vi ikke bruger originale FIAT reservedele, det kunne vi godt have gjort, hvis du havde bedt om det, så koster det jo bare også derefter. Nu er vi et såkaldt "frit" værksted, derfor bruger vi OE godkendte uoriginale reservedele med 3 års garanti, altså 1 år mere end FIAT dele.
Olien der er blevet hældt på din bil hedder Synpower Extreme XL-III 5W30 fra Amerikanske Valvoline, denne oplysning står også på din faktura/regning.
Og mangler din bil trækkraft, kan jeg garanterer dig for at, det ikke skyldes olien eller filterets kvalitet, men skulle din manglende trækkraft have noget med det service du har fået lavet hos os at gøre, er du dækket at vores garanti som vi altid giver ved reparationer.

Mvh.
Martin (Autotekniker og indehaver af Autohuset Sparregaard ApS).
10 dage siden
Bremser ,  Citroen C4 2008
God, behagelig og kompetent behandling.
18 dage siden
Styretøj ,  Skoda Citigo 2014
Et virkelig godt værksted flinke og udfører godt arbejde til en rimelig pris
19 dage siden
Service ,  Ford Transit 2014
23 dage siden
Andre opgaver ,  Hyundai i20 2009
24 dage siden
Styretøj ,  Hyundai Getz 2003
Virkeligt godt arbejde og tiden var præcis. gode råd til evt. ekstra
ca. 1 måned siden
Andre opgaver ,  Peugeot 206 2001
ca. 1 måned siden
Service ,  Audi A4 2011
Alt var i skønneste orden. Meget behagelig oplevelse. Kommer helt sikkert igen.