Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

cirka 2 måneder siden
Audi A1 2011
Very efficient, on time, professional approach. Thanks
3 måneder siden
Aircondition, Suzuki Grand Vitara 2000
6 måneder siden
Aircondition, Ford Mondeo 2011
Hurtig og smidig service. De manglede en del, så vi aftalte en ny tid. Da jeg kom til den nye tid og gik ind for at melde min ankomst, fik jeg af vide at min bil allerede var igang, så hurtig service har jeg aldrig prøvet før. Samtidig meget behagelig og hyggelig stemning på værkstedet, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg gøre det, ikke sidste gang jeg har været der.
7 måneder siden
Aircondition, Volkswagen Passat 2005
God og super service!
8 måneder siden
Hjulskifte, Ford Focus 2002
9 måneder siden
Andre opgaver, Peugeot 206 2008
9 måneder siden
Audi A4 2012
Kanon god service, helt i top til pris
9 måneder siden
Suzuki S-Cross 2015
Jeg havde bestilt service 2 års service. Hjulene blev ikke afmonteret. men blev kontrolleret udefra, hvad med bremseklodser? Slør i hjulene blev kontrolleret. Der blev skiftet olie og oliefilter. og han satte et måleapparat i en kontakt underinstrument brættet. Det varede i alt incl. betaling, nøjagtig 40 min. der er skrevet 1,5 time på regningen Da jeg skulle betale så jeg der var skrevet et pollen filter på regningen, men der var ikke blevet monteret noget filter, jeg påtalte det og bad om at få det trukket fra på regningen, og fik trukket 135,00 fra. men glemte momsen (Bevist?) en kontormand der sidder med regnskab hele dagen, kan da ikke glemme momsen. Det sker kun når, der skal betales tilbage. det værksted vil jeg aldrig bruge mere.
10 måneder siden
Syn, Peugeot 307 2005
Rigtig god service og vejledning hele vejen igennem.
10 måneder siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Suzuki Alto 2005
Super godt, professionelt , behageligt personale, lige efter bogen. Jeg afleverede bilen, fik en "lånebil" til at køre hjem i, Hentede bilen igen om eftermiddagen. Betalte og kørte.