Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

11 dage siden
Service, Ford Ka 2013
Kan varmt anbefale dem
12 dage siden
Fiat Ducato 2006
27 dage siden
Service, Kia Picanto 2007
Jeg fik min bonussøn til at aflevere bilen, og værkstedet forsøgte efter bedste evne at sælge ham ekstra ydelser fx skift af tandrem m.m. til en pris der var 3 gange den oprindelige aftale. Vi kommer næppe til at bruge dem igen.

Brandt Auto - 28. feb 2018

det er rigtig at vi orinteret om at bremsevæsken var over 2år, tændrørene var dårlige og det nok var derfor at i oplevede at bilen ikke aldtid startede første gang. og at vi ikke kunde se hvor gammel tandremmen var da der ikke var nogfen servicebog i bilen og bilen er 11år, der var også to viskerblade hvor gummiet var revnet.
og nej disse ting kan vi ikke lave uden beregning ,
det fik vi forklaret klart og tydeligt til din bonussøn da han sage det var ham vi skuilde ringe til hvis der var noget med bilen.
cirka en måned siden
Renault Twingo 2014
Rigtig god oplevelse
cirka en måned siden
Mitsubishi ASX 2017
Synes ikke der var særlig meget styr på tingene, ang. Tiderne / hvilken bil det var, selv om jeg havde bestilt tid i forvejen. Men arbejdet og prisen var i orden
cirka en måned siden
Andre opgaver, Peugeot 308 2011
cirka en måned siden
Service, Volkswagen Polo 2013
Super god service, pris som lovet og så fandt de samme dag en god pris på nye dæk og montage da der havde været hærværk på min bil dagen op til aftalt service.
cirka 2 måneder siden
Andre opgaver, Hyundai i30 2009
Kold men OK - Opholdstuen var uopvarmet - Kaffemaskinen ødelagt. kom ca. 45 min. for tidligt, men Værkstedet gik i gang med det samme, god service TAK.

Brandt Auto - 19. jan 2018

der er 22grader i både frokkorststue og rummet med kaffemaskinen, og ja den store automat er taget fra, og derfor står der en mokkamarster ved siden af og der er frisk kaffe på kanden.
3 måneder siden
Bremser, Citroen C5 2006
Det var absolut en rigtig god oplevelse.. Bilen blev afhentet på mit job kl 8. Og afleveret igen kl 13.30 Det var spec vigtigt med afleveringen da vi stod og skulle ud ad døren på juleferie... Bilen kørte godt ved modtagelsen og aftalt pris holdt 100%... Der vil jeg gerne komme igen... 😊
3 måneder siden
Hjulskifte, Peugeot 308 2015
Hurtig, billigt og god service samt dejligt tæt på hjemmet.