Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 20 timer siden
Styretøj, Volkswagen Golf 2002
Helt igennem en god oplevelse. Venlig og god service. Arbejde udført til tiden. Absolut intet at klage over.
3 dage siden
Bremser, Audi A6 2011
God oplevelse :-)
22 dage siden
Ford Focus 2013
Utrolig god service, meget flink ejer. Ikke noget med at tjene penge på noget der ikke fejler noget. Det er ikke sidste gang jeg har brugt det.
22 dage siden
Peugeot 208 2015
24 dage siden
Vi havde en aftale 7.30 - 2 ansatte ankom nogle få min. over. Måske ikke den store betydning, men lidt irriterende når jeg skal videre på arbejdet + at det virker ikke så seriøst. Et lille værksted og flinke nok. Ved afhentning spurgte jeg til om der var noget at bemærke, hvor jeg får oplyst, at det var Kim (mener jeg han hedder) der havde ordnet bilen, og at han ikke var tilstede. På fakturaen var der ikke meget at læse - så det var ikke så tilfredsstillende. Samtidig er der skrevet lidt forkert i servicebogen - ikke det store, men ....jeg forventer naturligvis at tingene er i orden, men føler mig ikke helt tryg - også fordi det var det dyreste tilbud, hvilket var ud fra gode anmeldelser fra andre.
28 dage siden
Toyota Corolla 2005
Godt arbejde og rigtig god service. Da de ikke havde flere lånebiler hjemme, blev jeg kørt tilbage til min bopæl i Bjæverskov og afhentet igen da min bil var færdig. Det er rigtig god service.
cirka 2 måneder siden
Citroen C1 2013
God og kompetent service.
2 måneder siden
Service, Chevrolet Spark 2010
Aftalt service til aftalt pris + gratis lånebil. Fuld tilfredshed herfra.
2 måneder siden
Skoda Fabia 2012
Alt arbejde er udført efter bogen og til en fornuftig pris så er generelt meget tilfreds. Det er til gengæld ikke nok at der kun er én til at betjene og det er ikke nok når telefonen ringer uafbrudt og bliver prioriteret højere end dem som står og venter.
3 måneder siden
Skoda Citigo 2013
Udelukkende positiv!

På:
Www.NordskovsAuto.dk

Finder du alt fra priser kompetencer og adresse mm.