Seneste bedømmelser

cirka 4 timer siden
Aircondition, Nissan Primera 2008
Jeg blev mødt af en smilende Jannick, i et pænt og rent værksted med tydelig styr på tingene. Jeg fik en rigtig fin service og vejledning. Alt i alt en helt igennem positiv oplevelse.
10 dage siden
Renault Twingo 2013
Meget imødekommende personale også på trods af jeg måtte ringe og ændre tidspunkt. Mekanikeren der ordnede bilen viste de skiftede dele og var meget også meget imødekommende. Samlet set var det rigtig fint.
3 måneder siden
Ford Fiesta 2017
Super service og gode priser
4 måneder siden
Service, Mazda 2 2018
Fik en tid på dagen og bilen blev ordnet på samme dag. God service og kundebetjening
4 måneder siden
Service, Honda Jazz 2010
5 måneder siden
Kia Ceed 2008
Flinke folk, billig pris MEN jeg skal nok retur med bilen da hele bilen ryster når jeg starter den og på trods af at de har skiftet kobling så har jeg stadig svært ved at skifte gear. SÅ ER ALT I FINESTE ORDEN. fik rettet fejlen uden problemer, fik en lånebil gratis imens og forlod værkstedet som en glad mand med en bil der virker efter planen
6 måneder siden
Ford Focus 2006
Jeg havde en virkelig god oplevelse med reparationen af min bil hos AutoTekni.com. Steen var meget imødekommende og engageret. Vi talte om problemet med bilen imens jeg nød en kop kaffe. 10 minutter efter sad jeg i en lånebil og kunne komme tilbage til familien. Jeg var meget imponeret og hvor effektive personalet var. Der gik kun et par timer, før at jeg kunne komme tilbage og hente min bil. Nu med et nyt batteri, i sat til en meget fair pris.

Autoteknicom ApS - Hella Service Partner - 31. dec 2018

Hej Christian
Tak for din bedømmelse. Det glæder os at du er tilfreds, og tak for de mange ord du sætter du sætter på. Det hjælper os at vide hvad kunderne sætter pris på.
Godt nytår
Mvh Steen
8 måneder siden
Syn, Ford Focus 2010
9 måneder siden
Motor, BMW 528i 1996
Det var rigtigt hyggeligt. Meget hjælpsom er meget glad for dem
9 måneder siden
Aircondition, Volkswagen Golf 2012
Super flinke og altid god service.