Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

5 måneder siden
Kobling ,  Citroen C1 2006
GOd service
5 måneder siden
Aircondition ,  Audi A3 2007
6 måneder siden
Dæk ,  Citroën C1 2013
9 måneder siden
Bremser ,  Toyota Carina E 1998
Go' service og rimelige priser. Andet besøg med to forskellige biler.
10 måneder siden
Anhængertræk ,  Suzuki SX4 2008
Fin betjening
10 måneder siden
VW 2.0 TDI 2006
Fin service intet at klage over, fik lånebil som aftalt, og fyldte det brændstof på jeg havde brugt. Så kan godt anbefales.
11 måneder siden
Renault Megane III 2010
11 måneder siden
Bremser ,  Skoda Superb 2008
11 måneder siden
Service ,  Ford Focus 2010
Fik klaret opgaven også lidt ekstra som blev aftalt inden udførelse. Desuden fundet fejl vedr. motorlampe og udbedret. Super oplevelse og service. Vil klart bruge dette værksted igen.
ca. 1 år siden
Bremser ,  Suzuki Alto 2009
Kunne man give negative stjerner, ville jeg gøre det!! Skal ha min bil til klargøring til syn, fortæller at jeg tidligere har fået at vide, at bremserør nok skal skiftes samt at der er en fejl på airbag-systemet. Bliver ringet op og Verin fortæller mig, at bremserør ikke skal skiftes, men det skal en anden reservedel (en stelring, mener jeg), da det vil udbedre fejlen med airbaggen. Nuvel, han bestiller reservedelen og jeg afleverer bilen et par dage efter. Jeg bliver ikke ringet op, da min bil er færdig, da han "ikke lige havde mit nummer", så da jeg ankommer på værkstedet efter arbejde, er værkstedet lukket og alle er kørt hjem! Jeg afhenter bilen næste dag, kører på job. Da jeg skal fra mit arbejde og hjem, begynder airbaggen at lyse igen! Jeg kontakter Verin, som selvsagt vil ha bilen ind IGEN. Jeg afleverer den og bliver forklaret, at det lige var en løs forbindelse, men at det altså var helt nødvendigt at skifte stelringen til 3.000 kr. I mellemtiden har jeg haft bilen til et tjek gennem Autobutler hos FDM i Roskilde - hvor de sagde at mine bremserør skal skiftes. Mage til dårlig service har jeg aldrig oplevet før. Jeg har stadig fornemmelsen af, at jeg er blevet taget godt og grundigt i røven og jeg vil IKKE anbefale Verin's Auto til nogen, hold jer væk!