Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

7 dage siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Mitsubishi Space Star 2017
Fin service
2 måneder siden
Citroën Grand C4 Picasso 2012
3 måneder siden
Hyundai i30 2011
3 måneder siden
Mazda 6 2011
3 måneder siden
Havde bestilt en total undervognsbehandling. Der var "Pava" overalt i motorrummet som var sprøjtet rundt fra de har haft kølerhjelmen oppe/åbnet. Gjorde opmærksom på min utilfredshed. Det blev renset væk med en hurtig klud , og en hurtig bemærkning om "beklager". Bliver i tvivl om hvor grundige de er under vognen, når man er så sjusket med arbejdet andre steder, hvor der ikke bliver renset af / beskyttet. Føler ikke jeg er blevet mødt med god service. Attituden er lidt at jeg er besværlig som kunde.
4 måneder siden
Ford Focus 2014
5 måneder siden
Skoda Citigo 2016
godt arbejde se det ud til (det vil tiden så vise når den kommer til tjek) lugten er ikke så slem som jeg regnede med og rengøringen var i top flink mand imødekommende bilen var færdig som lovet så kan det jo kun være et godt stykke arbejde der er blevet udført når man har fået posetiv oplevelse. Peter
11 måneder siden
Volvo V70 2009
Jeg håber at, selve undervognsbehandlingen er i orden, men det var den efterfølgende rengøring ikke. Der var tydelige olierester på udvendig lak, mellem dørene sad stor plamager af olie, og der var masser af stænk på såvel glas som på instrumentbrættet.
næsten et år siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Mercedes-Benz E 300 1996
cirka et år siden
BMW 320i 1987
Meget venlig og forstående personale. Selvom jeg ikke kunne nå og afhente bilen indenfor åbningstiden, kunne jeg stadig få udleveret nøglen på anden vis. Alt gik som planlagt! Der var et par små ting som var blevet sprøjtet lidt til, dog var de hurtige til at undskylde, tilbyde gratis lånebil igen, rense stederne af samt vaske min bil udvendigt igen inden afhentning. Det er god service!