Seneste bedømmelser

27 dage siden
Martin å.
Peugeot 208 2019
cirka en måned siden
Kristina K.
Renault Megane 2018
2 måneder siden
Käthe L.
Toyota Yaris 2005
2 måneder siden
Jan J.
Opel Insignia 2010
3 måneder siden
Mohammad
Toyota Aygo 2014
Jeg var ikke tilfreds med reparation af min bil, fordi korttid efter vi hentede vores bil, kom flere fejl ikoner på display. Denne episode gentog 2 gange mere indtil de rettede fejlen. Under processen samtale tonen var fint og vi fik låne bil under hele perioden. Vi var utilfredse med at de ikke kunne rette fejlen første gang. Da vi hentede vores bil de havde ikke fjernet deres sidebentækning og ikke gjort bilen ren. For at sikre sig bilen er i orden kørte de ca. 100 km med bilen og de tanke bil ikke op. Hilsen Mohammad
3 måneder siden
Sofus R.
Mazda 6 2013
3 måneder siden
Alex
Toyota Aygo 2015
God service og venlig betjening. Konkurrence dygtig priser
3 måneder siden
Bodil N.
Suzuki Splash 2010
3 måneder siden
Ingrid P.
Peugeot 308 2011
under al kretik,ingen stempel i servise bogen,og servise nøglen ikke fjernet,og på regningen står ingen ting jo oliefilter1stk 728 servise gebyr 31kr der er ikke kviteret på reninngen,tilbage til værkstedet og få en kvitering,undskyldte med det er ikke noget de brugte ,men sekretæren kom d.5/5 .hvad kan man bruge sådan en servise til var d.4/5

Ølstykke Auto - Din Bilpartner - 5. maj 2021

Bemærk, at kampagnen ikke giver et stempel i servicebogen. står i bunden af det du bestilte. lige ledes blev din mand også informeret.
jeg beklager vi ikke fik nulstillet servicelampen.
og vores kontor dame er kun på værkstedet mandag ,onsdag og fredag og laver faktura. din mand fik en kvittering på han havde betalt på værksteds kortet .

og den dårlige service ligger selvfølgelig heri gratis lånebil, vi hjalp din mand med at finde hans mobil da du havde den der hjemme.

vi takker for den flotte anmeldelse og prøver at oppe os.
3 måneder siden
Anette S.
Citroën C1 2016
Den bedste service