Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

en dag siden
Dewin S.
BMW 330d 2003
3 dage siden
Luca L.
Toyota Corolla 2001
4 dage siden
David P.
Volkswagen Jetta 2007
5 dage siden
Staunsager
Kia Magentis 2008
7 dage siden
Jonas W.
Honda Civic 2015
7 dage siden
Connie J.
Volkswagen Polo 2015
Ganske fin oplevelse, bortset fra der stod at låne-bil var gratis. Dog endte jeg med alligevel at skulle betale ca. 129kr for det.
8 dage siden
Torben B.
Audi A4 2004
8 dage siden
Claus P.
Mazda 6 2009
9 dage siden
Jesper N.
Volkswagen Golf 2016
Super service og meget flexible.
10 dage siden
Niels R.
Suzuki SX4 S-Cross 2016
Godt og hurtigt arbejde. Kan anbefales hvis man er træt at de autoriserede værksteders overpriser.

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.