Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 14 timer siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Volkswagen Up! 2015
Mindre skader på paneler påført i fbm forrudeskift blevt fixet hurtigt og uden brok
cirka 14 timer siden
Service, Ford Focus ST 2007
3 dage siden
Aircondition, Volvo S 2006
4 dage siden
Toyota Yaris 2014
4 dage siden
Kia Picanto 2012
Alting fungerede, tiden var også som aftalt.
4 dage siden
Honda Jazz 2009
5 dage siden
Kobling, Ford S-MAX 2010
Fin oplevelse. Færdig en dag før aftalt tid. Ringede efter diagnose var lavet for at aftlae hvad de skulle lave og fortælle hvad det ville koste
7 dage siden
Volkswagen Sharan 2011
Småfejl opstået under reparation. Skal rettes siden hen
8 dage siden
Smart Fortwo 2008
8 dage siden
Volkswagen Golf 2016

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.