Bestil tid
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 6 timer siden
Emilie M.
Bremser, Mitsubishi Colt 2011
cirka 9 timer siden
Mie S.
Suzuki Swift 2014
en dag siden
Jan P.
Peugeot 208 2016
en dag siden
Henrik W.
Styretøj, Alfa Romeo 156 2004
Tillidsvækkende, serviceminded og fin opfølgning
en dag siden
Søren R.
Mercedes-Benz C220 CDI 2009
Jeg fik en god information. Da det viste sig at jeg skulle have et par nye dæk også stillede de en lånebil til rådighed. Jeg blev holdt løbende informeret om arbejdets fremdrift og vi aftale prisen før de startede. Alt i alt endnu en god oplevelse med dette værksted.
en dag siden
Telehuset S.
Mercedes-Benz E 350 BLUETEC 4MATIC 2014
Dejligt tæt på og med lånebil. Lidt forskel på den meget opfattende beskrivelse af arbejdet fra tilbud og til det billedmateriale med 3 stk. "gammeldags" billeder som blev udleveret. Utroligt at samme værksted så har en standard fast pris på samme opgave og til en noget lavere pris.
4 dage siden
Brian R.
Kia Rio 2007
4 dage siden
Carsten D.
Hjulskifte, Opel Crossland X 2019
4 dage siden
Christina B.
Ford Fiesta 2016
5 dage siden
Pernille
Toyota Aygo 2018
God service, venligt og imødekommende personale

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.