Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 2 timer siden
Anhængertræk ,  Peugeot 208 2016
1 dag siden
Ford Mondeo 2010
Jeg giver kun 4 stjerner da jeg opdagede at der var kørt 165 km I min bil da jeg hentede den. Og de kunne ikke forklares :-(

Nordsjællands Automekanik ApS - Bosch Car Service - 21. oktober 2016

Hej Lone

tak for din bedømmelse
som vi forklarede dem er vores samarbejdes partner SUVO i hillerød gang med at få bygget om, derfor blev den køre til deres afdeling i Tåstrup , derfor den har kørt ca 160 km, dog som plaster på såret at gav de en genbehandling gratis til dem :) håber ellers de er tilfreds

mvh Bosch allerød
3 dage siden
BMW 118 2007
Fint værksted tiden holdt perfekt og alt ser fint ud.
3 dage siden
Opel Astra 2011
Billigste pris, hurtig tid og meget fin service. Har brugt dem før og er meget tilfreds med deres service og pris. Kan helt sikkert anbefale dem.
3 dage siden
Motor ,  VW 1.6 TDI 2010
3 dage siden
Service ,  Volkswagen Golf VI 2008
3 dage siden
Citroen C3 2010
Alle aftaler overholdt.
3 dage siden
Kobling ,  Ford Focus 2007
5 dage siden
Rustarbejde ,  Fiat Grande Punto 2007
Imødekommende og meget venlig betjening. Fik lånebil hvor kun brugt benzin skulle betales ligesom bil efter rustbeskyttelse var vasket og støvsuget - bare perfekt. Ved afhentning blev arbejdet gennemgået, garanti m.m. ligesom der var billeder af det udførte arbejde. Skønt at der stadig er værksteder der laver perfekt arbejde og samtidig - ja undskyld, kæler for sine kunder. Kan kun varmt anbefales alle der ønsker god betjening, perfekt arbejde og til en pris der er til at betale.
6 dage siden
Lak- og malerarbejde ,  Volkswagen Polo 2013

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.