Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Opel Insignia 2010
Hjælpsom ved nulstilling og fejlfinding, da servicelampe lyste. Jeg havde tidligere fået lavet service der - således kostede det intet.
2 dage siden
Service ,  Mitsubishi Lancer 2012
De var imødekommende, professionelle og havde styre på deres arbejde fra starten. Lånebilen var klar da jeg kom. Jeg blev ringet op inden der blev udført arbejde udenfor serviceaftalen. De prøver ikke at tvinge ekstra unødigt arbejde/penge ud af dig. Grunden til kun 4* var at man kan ikke bruge en Fiat pand 0,9ltr til andet end fra værkstedet og hjem igen. Godt jeg ikke bor alt for langt væk fra værkstedet, og ikke skulle bruge den som en erstatning for min egen bil. Jeg ville dog havde givet 4 1/2 stjerner, hvis det var muligt.
2 dage siden
Tandrem/kæde ,  Volkswagen Golf IV 2002
fin service incl. kørsel tur/retur til Allerød station, Telefonisk information m at bilen var klar til afhentning.
2 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Peugeot 2008 2014
Hurtige, lever op til aften, dejlig ren bil efter service.
2 dage siden
Service ,  Volkswagen Up! 2013
God betjening. Virker velorganiseret.
2 dage siden
Service ,  Peugeot 207 2010
Super service
2 dage siden
Motor ,  Ford Focus 2010
Lavede det aftalte til prisen og god betjening
2 dage siden
Kia Picanto 2016
2 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Volkswagen Passat 2010
De udførte det aftalte arbejde og skiftede også en pære som var sprunget.
4 dage siden
Ford Focus 2015
Afleverede bilen tirsdag morgen. Hentede den onsdag eftermiddag. God service og fair pris. Lånebil inkluderet.

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.