Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Kurt A.
Volkswagen California 2006
Okay
6 dage siden
Preben H.
Toyota Avensis 2007
Som altid god service og fint arbejde til rimelig pris
9 dage siden
Harun R.
Toyota Aygo 2014
10 dage siden
Miran J.
Skoda Octavia 2015
11 dage siden
Mads E.
BMW 3-Serie 2020
21 dage siden
Jacob K.
Skoda Octavia 2014
21 dage siden
Daniel B.
Skoda Octavia 2020
22 dage siden
Thomas G.
Land Rover Discovery 2011
Land Rover, Discovery IV.
24 dage siden
Birgith L.
Hyundai i10 2011
Ikke noget at udsætte. Venlig betjening, hurtig udførelse, holder tiden. Dejligt med lånebil.
26 dage siden
Jamie C.
Skoda Octavia 2011
høflig og venlig, god service

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.