Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 2 timer siden
Service, Volkswagen Polo 2012
2 dage siden
Skoda Fabia 2006
2 dage siden
Ford 1.0 EcoBoost 2015
6 dage siden
Aircondition, Peugeot 206 2012
God oplevelse
6 dage siden
Motor, Peugeot 307 2005
Super service gode mekaniker Og bilen bliver vasket og støvsuget 😎
7 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Volkswagen Golf V 2004
Overraskende høj regning for klargøring ti syn. Bl.a. skulle der skiftes bremseskiver foran, selv om det var mindre end et (og <15.000 km) siden, de var blevet skiftet. Pga. tidspres havde jeg ikke anden mulighed end at lade det reparere. Kommer der næppe igen .
8 dage siden
Toyota Avensis 2010
Som altid: god service god pris
8 dage siden
Bremser, Renault Scenic II 2004
Meget fin behandling af serviceminded personale både i modtagelse og værksted. Dér vil jeg gerne komme en anden gang!
10 dage siden
Honda Jazz 2013
11 dage siden
Service, Fiat Punto Evo 2011
Rigtig god hurtig service - alt som aftalt

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.