Bestil tid
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 2 timer siden
Morten D.
Volvo C30 2007
cirka 3 timer siden
Steffen B.
Dacia Duster 2016
cirka 16 timer siden
Hans Henrik C.
Hyundai i10 2014
Som aftalt og tilbudt - og til tiden.
2 dage siden
Jan R.
Peugeot 307 2006
Super service. Hurtigt arbejde. Gratis lånebil. Flinke folk. Der er ikke noget at sætte en finger på. De havde tilmed støvsuge bilen (og det trængte den meget til), bare for at være flinke. Dér kommer jeg helt sikkert igen.
5 dage siden
Emil M.
Seat Leon 2015
7 dage siden
Sheraz A.
Skoda Citigo 2016
7 dage siden
Daniel P.
Volkswagen Up! 2013
9 dage siden
Jørgen H.
BMW 330 2002
Manglende orientering om yderligere betaling for ekstra tid. Troede beløbet var omkring 450 kr, men i stedet blev jeg præsenteret for 1875 kr. Fejlen blev ikke fundet. Man mente og troede hvad fejlen var. Fik oplyst tlf. Nr. Til et firma på Fyn som firmaet mente kunne løse problemet. Det er bare ikke godt nok. Mvh Jørgen H.
11 dage siden
Anil P.
Volvo V70 1999
11 dage siden
Johansen
Nissan X-Trail 2014

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.