Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

1 dag siden
Service ,  Renault Megane III 2011
De havde bilen til service og dækskift hele dagen og til trods for at jeg ringede for at spørge om den ville være klar til om eftermiddagen endte jeg at alligelvel med at køre til Allerød for at sidde og vente i 2 timer indtil kl 18 om aften. Jeg synes bare de skulle have sagt i telefonen at de ville have svært ved at få den klar men jeg at jeg kunne hente den næste morgen i stedet.
2 dage siden
Service ,  Toyota RAV4 2006
2 dage siden
Toyota RAV4 2006
2 dage siden
Suzuki SX4 2007
Udførte ikke arbejdet rigtigt, så skulle ned til dem igen
2 dage siden
Citroen C3 2014
4 dage siden
Service ,  Volvo V60 2012
Super arbejde, god service
4 dage siden
Service ,  Peugeot 3008 2012
Lavede det der var foreskrevet og de gjorde mig endda opmærksom på flere ting der var nødvendige at skifte. Troværdig og god service
4 dage siden
Aircondition ,  Mazda 2 2008
Venlig og kvalificeret betjening og opgaven løst til tiden
4 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  VW 1.2 TSI 2007
4 dage siden
Peugeot 5008 2011
Did what they said they would do at the agreed price. Excellent service - very friendly and free complementary car. I would highly recommend this workshop. Also they washed and cleaned my car, which was very much appreciated.

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.