Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 4 timer siden
Service, Nissan Qashqai 2017
en dag siden
Citroën C8 2005
God kontakt og løbende opfølgning. Værksted kontrollerede bilen og ringede inden arbejde blev udført. Derved fuld enighed om reparationens omfang og pris.
2 dage siden
Bremser, Fiat Panda 2007
2 dage siden
Volkswagen Polo 2015
4 dage siden
Service, BMW 3-Serie 2015
Værkstedet levede fuldt op til aftalen. God præcis behandling.
4 dage siden
Skoda Fabia 2015
4 dage siden
Mazda CX-5 2013
Alt gik fint. Dog var lånebilen ikke optanket da jeg fik den, hvilket kostede mig lidt, da jeg skulle aflevere den igen optanket.
5 dage siden
Volkswagen Tiguan 2013
Super god oplevelse. Meget venlig modtagelse og aflevering. Lånebil klar. prisen holdt - what´s not to like?
6 dage siden
BMW 530d 2011
11 dage siden
Service, Volkswagen Golf VI 2011

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.