Book tid online
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 13 timer siden
Pladearbejde (buler m.m.), Ford Fiesta 2018
cirka 13 timer siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Mercedes-Benz E350 2006
cirka 14 timer siden
Skadesarbejde, Fiat 500 2008
Fint service
cirka 15 timer siden
Olieskift, Fiat Punto 2006
cirka 17 timer siden
Lak- og malerarbejde, Audi A5 2009
en dag siden
Motor, Citroën C4 Grand Picasso 2011
2 dage siden
Service, Kia Rio 2016
3 dage siden
Hyundai i30 2011
Virkelig god service til en fornuftig pris, de laver det som er nødvendigt og ikke bare hvad der kan skrives på regning. Super reparation og syn:-)
3 dage siden
Service, Kia Rio 2013
3 dage siden
Volkswagen Touran 2013
Fantastisk service!

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.