Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

en dag siden
Skadesarbejde ,  VW 2.0 TDI 2009
Udmærket arbejde. Dejligt at få en nyvasket og nystøvsuget bil tilbage! Især sådan som den så ud, da den blev afleveret :-)
2 dage siden
Bremser ,  Nissan Primastar 2009
3 dage siden
Service ,  Skoda Fabia 2013
60,000 km service. Skoda Fabia 1,2 tsi 2014 Jeg var ventet og det tog kun få minutter at få min (næsten) gratis lånebil udleveret. De ville gerne høre mine specielle ønsker inden de gik i gang. Som aftalt ringede de inden de udskiftede forbremser (en ventet reparation). Desværre var et forhjulsleje også kaput, men flot de opdagede det. Bilen blev alligevel klar samme dag. Ved afhentning blev alt gennemgået med mig og bilen var vasket og støvsuget. Eneste lille minus i oplevelsen skyldes vejret. Lånebilen var dækket af sne som jeg selv måtte fjerne. OG køreturen i sne på sommerdæk var en "oplevelse".
3 dage siden
Mitsubishi Outlander 2012
Perfekt
3 dage siden
Fiat Ducato 33 2007
Fin service
3 dage siden
Renault Captur 2015
5 dage siden
Chevrolet Cruze 2010
Leverer det aftalte til tiden
6 dage siden
Nissan Note 2015
Stor i mødekommenhed i receptionen - jeg fik udført bilservice til UG og fik vasket bilen efterfølgende. Jeg kan kun anbefale værkstedet - jeg kommer igen når min bil skal ny service eller hvis der opstår mekaniske problemer.
6 dage siden
Ford Fiesta 2014
Fuldstændig fejlfri service og udførelse på alle niveauer. Nyvasket og støvsuget bil retur. Jeg ka ikke finde på noget kritisk at tilføje.😉
6 dage siden
Land Rover Freelander 2007

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.