Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 12 timer siden
Service ,  Audi A7 2011
cirka 13 timer siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Opel Astra 2006
cirka 21 timer siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Chevrolet Spark 2010
super service, lige i skabet
2 dage siden
Service ,  Renault Clio III 2012
2 dage siden
Opel Corsa 2015
Altid god service
3 dage siden
Aircondition ,  VW 1.8 2011
5 dage siden
Bremser ,  Volkswagen Passat 2006
Rigtig godt arbejde de har udført. Den eneste årsag til at de ikke får 5 stjerne er prisen. Selv om det arbejde de har udført er utrolig godt, så synes jeg prisen var rimelig høj.
5 dage siden
Seat Altea XL 2011
På trods af, at jeg havde en morgentid den 1. arbejdsdag efter nytår, var der styr på lånebil mm. Rigtig god oplevelse og tænker helt sikkert, at jeg vender tilbage, næste gang der er behov for reparation, service eller lign.
6 dage siden
Lak- og malerarbejde ,  Peugeot 108 2016
afleveret bilen, tirsdag, hentet den igen torsdag, fik lakeret bilen, og fik den nyvasket hjem. 100 % prof. resultatet kan jeg ikke klage over. da man ikke kan se hvor skaderne var. vil helt klart bruge dem igen, vis jeg skal ha lavet noget ved bilen
7 dage siden
Andre opgaver ,  Volkswagen Golf VII 2012
Fik tingene lavet som aftalt, lånebil uden beregning og bilen færdig før tid.

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.