Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

en dag siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Peugeot 308 2015
Dygtige fagfolk og super service fra værkføreren! Kan varmt anbefales.
3 dage siden
Hyundai i10 2012
Virkelig dårlig oplevelse. Mekanikerne jeg snakkede med imens den var på værksted, ringede ikke tilbage og sagde nogen forkerte ting til mig. Jeg spurgte om pris, men det blev meget dyrer end jeg fik fortalt i telefonen.
4 dage siden
Suzuki Splash 2010
6 dage siden
Ford Fiesta 2014
Færdig til tiden og den aftalte pris. Fin rådgivning og gennemgang af udførte opgaver. Kan varmt anbefale Autohuset Hillerød.
7 dage siden
Opel Vectra 2005
8 dage siden
Mitsubishi ASX 2016
Smertefrit
8 dage siden
Styretøj, Renault Megane 2008
Det hele blev lidt bøvlet, men faktisk ikke værkstedets skyld. De var meget fleksible og hjalp mig med et helt nyt syn fra bunden, selvom jeg egentlig kun troede jeg skulle igennem et omsyn. Der var lidt forsinkelse og en del ekstra arbejde på grund af en forkert reservedel de havde modtaget fra tredjepart, men det var ikke noget jeg blev opkrævet for.
12 dage siden
Andre opgaver, Volvo S70 1997
Tak for jeres arbejde på min Volvo! Den anmeldelse der er kommet ind på “*siden” er kun en mindre del af det, jeg skrev. Det er første gang, jeg har været så tifreds med det udførte arbejde på en af mine efterhånden mange biler. Alt virker, det irreterende for mig at komme tilbage for at få rettet småting. (endnu). Vognen var ren, og kørte perfekt. I har efterset mere end det jeg bad om, og naturligvis skal jeg betale for den slidte rem, der er til generatoren! I har sat ny nr. plade bagstykkerholdere for og bag - tak for det. Jeg har lyst til at besøge jer igen, hvis/når der er problemer, jeg ikke selv kan klare! I ønskes en god dag, og med håbet om,at I vil fortsætte den gode behandling af jeres kunder!
17 dage siden
Syn/omsyn/synstjek, Toyota Avensis 1999
18 dage siden
Chevrolet Spark 2010