Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

næsten 2 år siden
Styretøj ,  Volkswagen Polo 1999
Fin dialog om opgaven. God kommunikation om ekstraopgaver.
cirka 2 år siden
Kobling ,  Honda Accord 2001
god service flinke mennesker ingenfri km på lånebil
cirka 2 år siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Citroen Berlingo 2006
Valgte at aflevere min 8 gamle bil til før-synscheck hos Mørkhøj Auto med henblik på at skulle undgå at have bil til evt. reparation efter selve synet. Før-synscheck kostede 1 times arbejde hertil blev der anvendt yderligere ½ time på udskiftning af en mindre genstand på venstre forhjul. Jeg kørte efterfølgende selv bil til syn hos Bagsværd Bilsyn APS og på under 10 minutter kunne synsmanden konstatere at min bil havde for meget slør i styretøjet, hvorfor denne skulle repareres og gensynes - rigtig skidt. Jeg kontaktede efterfølgende Mørkhøj Auto mhp. en reklamation på det leverede Før-synscheck. Mørkhøj Auto skiftede uden brok og regning på tidsforbrug bærekuglen ved venstre forhjul, men jeg måtte selv betale for bærekuglen. Herefter kunne jeg køre bilen til omsyn og betale 225 kr. for dette omsyn. Kort opsummeret: Jeg tabte en halv arbejdsdag på at skulle have bilen repararet og gensynet, betalte selv 255 kr i omsyn. Endvidere har jeg svært ved at forstå hvordan en professionel automekanikker kan spendere en hel 1 time på gennemgå bilen for fejl uden at finde en fejl som synsmand på under 10 min. (der var afsat 20 min til hele synet) kan konstatere ?
cirka 2 år siden
Elektrisk arbejde ,  Volvo V70 2001
cirka 2 år siden
Styretøj ,  BMW X5 2007
god service, rimelige priser og overholdelse af aftaler.
næsten 4 år siden
Andre opgaver ,  Toyota Aygo 2007
Det blev lidt billigere end oplyst på mail.
næsten 4 år siden
Affjedring/støddæmpere ,  Citroen C3 2003
Suverænt. Alt gik som det skulle. Personalet er utrolig venlige og imødekommende. jeg kan klart anbefalde værkstedet og vil helt sikkert komme der næste gang min bil skal repareres.
næsten 4 år siden
Affjedring/støddæmpere ,  Fiat Punto 2002
Jeg valgte det billigste tilbud som kom fra Mørkhøj Auto. Udskiftning af 2 støddæmper. Blev ringet op for aftale om dato for rep. af meget venlig personale. På dagen blev jeg ringet op vedrørende en knækket fjeder som skulle skiftes, hvor jeg valgte at få skifte begge. Og bilen var alligevel færdig til aftalte tid. Ved afhentning var der god tid til en forklaring og fremvisning af de defekte dele. Kan varmt anbefales. Robert
næsten 4 år siden
Bremser ,  Peugeot 107 1997
Godt, hurtigt og billigt værksted med god service :-)
næsten 4 år siden
Andre opgaver ,  Honda Civic 2006
Super betjening,kan varmt anbefale dette værksted