Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

en dag siden
Styretøj, Renault Megane 2012
En rigtig god oplevelse, punktlig og lavede hvad der var aftalt til prisen
4 dage siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Skoda Octavia 2005
Rigtig god oplevelse med værkstedet. De havde ret travlt men arbejdede xtra for at gøre min bil færdig. God service og venlig personale.
4 dage siden
Elektrisk arbejde, Citroën Berlingo 2002
God service, og mega hurtige
4 dage siden
Toyota Yaris 2016
God service og hurtig levering
5 dage siden
Styretøj, Toyota Yaris 2003
Hurtig med prisen, hurtig tid til at lave bilen, ringede så snart den var klar til afhentning.
8 dage siden
Bremser, Volvo V70 2007
Godt arbejde til den aftalte pris, selvom opgaven var mere tidskrævende end forventet. Selv gulvmåtterne blev gjort rene. Pæn og ren lånebil.
9 dage siden
Motor, Peugeot 206 2008
9 dage siden
Kia Picanto 2012
Der stod i tilbuddet, at der var gratis lånebil med i tilbuddet, jeg har skrevet til dig og gjort dem opmærksom på at jeg gerne ville benytte mig af det tilbud, da det var en længere reparation. Da jeg afleverede bilen var han ikke opmærksom på dette og jeg blev udstyret med en lånebil der på ingen måde var lovlig at køre med på vejene. Speedometeret virkede ikke under 80 km/t, bremserne var enden ikke fungerende eller også klodsede de fuldstændig, der var kun de to muligheder. Efter reparationen begyndte de udskiftede bremser at pive, når de blev benyttet, jeg har flere gange prøvet at kontakte værkstedet, men uden held. Der er helt sikkert en grund til at det var det billigste tilbud, det var slet ikke det værd.
17 dage siden
Andre opgaver, Mitsubishi Carisma 1997
Meget reel. Reparerer kun det man har aftalt og det der er nødvendigt. Regningen blev lidt billigere end det aftalte - helt OK. En mail / sms med bekræftelse på tidsbestiling nåede aldrig frem til mig, så jeg ringede til værkstedet for at være sikker på at vi havde en aftale.
19 dage siden
Volkswagen Polo 2018