Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

3 måneder siden
Rustarbejde ,  Saab 9-3 1998
Pæn lakering, men rusten slog i gennem efter 1 uge.
mere end 1 år siden
Pladearbejde (buler m.m.) ,  Audi A6 1998
ca. 2 år siden
Olieskift ,  BMW 316 i 1995
God og hurtig service.
ca. 2 år siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Mitsubishi Outlander 2007
mere end 2 år siden
Tandrem/kæde ,  Volvo S40 2000
o stjerner lavede tandremmen men ødelagde motorvarmeren så jeg fik en xtra regning på 4000 kr
næsten 3 år siden
Pladearbejde (buler m.m.) ,  Audi 1.8 T 1995
Rigtig god service. De kørte mig til Ballerup Station, efter jeg havde afleverede bilen. Derudover aflleverede de bilen på min privatadresse efter, at arbejdet var udført - uden beregning. Jeg har dog dårligt set bilen endnu, så hvis de "nye" skærme ruster væk i løbet af vinteren, aå falder min bedømmelse til 0 stjerner.
næsten 3 år siden
Dæk, dækmontering og hjulskift ,  Peugeot 406 2002
næsten 3 år siden
Rustarbejde ,  Volkswagen Transporter 1996
God service, blev hentet og bragt fra stationen. 1 stjerne mindre fordi der var "mekanikerfingre" indvendig og udvendig.
næsten 3 år siden
Kobling ,  Renault Scenic I 2000
Jeg skulle have en kobling udskiftet, og tænkte at denne opgave kunne autobutler hjælpe mig med. Jeg fik så de famøse 3 tilbud hvor Smørum Autoland var én af budgiverne. De var de billigste af de tre tilbud og de ville endda gerne hjælpe med at få afhentet og afleveret bilen igen, på min hjemmeadresse (uden mer-pris!!). Fra jeg ringede og sagde ja-tak til tilbuddet og til at jeg havde bilen hjemme igen gik der kun 24 timer!!! Det er edderbrodermig hurtig service. Nu har jeg så kørt i bilen, i godt en uges tid og den virker upåklageligt. Kun mine allerbedste anbefaling herfra.
næsten 3 år siden
Bremser ,  Peugeot 207 2008
Fik skiftet tandrem og bremser hos Smørum Autoland. Arbejdet var fint udført. Men de har været inde i bilen med deres hænder indsmurt i olie .. Rattet var smurt til med olie.. Så meget at jeg selv havde hænderne indsmurt i olie da jeg nåede hjem.