Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 dage siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde ,  Peugeot 308 2015
rigtig fint arbejde. Bilen var færdig til aftalt tidspunkt, og prisen blev kun 10 kroner dyrere, end hvad tilbuddet lød på. Dog manglede gennemgangen af fakturaen, som blev lovet i tilbuddet.
10 dage siden
Styretøj ,  BMW 520d 2009
21 dage siden
Bremser ,  Citroën C5 2011
22 dage siden
Service ,  Ford Ka 2015
24 dage siden
Toyota Aygo 2011
Hurtige respons når man skriver, venlig modtagelse. Dog lidt for dårligt at der ikke bliver ringet når bilen er færdig. Tog dog chancen og kørte ud for at hente bilen, den var så færdig og værkføreren sad og kiggede facebook. Så tid havde de jo massere af.
24 dage siden
Citroen C4 Cactus 2016
Værkstedet havde desværre begået en teknisk fejl/forglemmelse, som gjorde at jeg måtte tilbage med bilen lige efter at jeg havde hentet den, så de kunne udbedre det næste dag. De undskyldte dog pænt og sørgede for en lånebil, men det var lidt ubelejligt. Hvis ikke det var sket havde karakteren været i top.
26 dage siden
Service ,  Kia Ceed 2010
26 dage siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Peugeot 107 2013
Hurtigt og enkelt.
cirka en måned siden
Mercedes C200 2012
Hjul var ikke spændt fast øv øv ellers tilfreds
cirka en måned siden
Volkswagen Golf Sportsvan 2017
Det var absolut billigste tilbud og jeg var bekymret for, om de ikke havde taget højde for at VW træk skal registreres i motorstyringen. De havde (som jeg selv) forventet at bilen var forberedt for træk, men det var den ikke. Derfor blev det ikke udført som planlagt på én dag, men der blev givet besked i god tid. Dag to fik jeg at vide at den var til kodning hos VW, men var klar til afhentning 16.30. Imidlertid havde VW værkstedet ikke fået den nyeste opdatering af motorstyringen så jeg fik ikke bilen med hjem, men blev tilbudt gratis lånebil. på tredjedagen var bilen klar og på trods af at jeg kun havde bedt om 7-polet stik var tilslutningen med 13 polet og en adapter til 7 polet. Udskæring i kofanger som er nødvendigt var klaret nydeligt. Alle kontakter var meget venlige og professionelle og jeg har i den grad følt mig godt behandlet. Hvis man kunne give 6 stjerner skulle de have det.