Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka en måned siden
Alfa Romeo Giulietta 2012
Venlig, professional behandling
cirka en måned siden
Bremser ,  Alfa Romeo MiTo 2009
cirka 2 måneder siden
Kobling ,  Seat Altea 2006
super godt
cirka 2 måneder siden
Service ,  Peugeot 208 2013
Besøger gerne værkstedet igen :-). Pris og tid overholdt til punkt og prikke. Værkstedet havde endda skiftet en nummerlygtepære u/b
2 måneder siden
Andre opgaver ,  Skoda Fabia 2005
Falck afleverede bilen tidlig formiddag med knust trækaksel, og allerede fem timer senere blev jeg hentet i den færdige bil. Jeg er meget tilfreds med både service og reparation.
3 måneder siden
Affjedring/støddæmpere ,  Fiat Grande Punto 2006
3 måneder siden
Styretøj ,  Peugeot 107 2006
3 måneder siden
Citroën DS3 2012
Super. Virkelig god service
3 måneder siden
Affjedring/støddæmpere ,  Fiat Grande Punto 2011
Udførte opgaven før aftalt og skiftede pære uden beregning
3 måneder siden
Styretøj ,  Chevrolet Spark 2010
Opgaven var, at udskifte hø og ve baghjulslejre, samt hø stabilisatorstang foran. Jeg havde en fin gratis lånebil. Opgaven blev udført, indenfor det aftalte tidsrum og aftalte pris. Fin service og venlig betjening. Man gav sig god tid til at gennemgå regningen sammen med mig og forklare, hvad der var opserveret og hvad der var lavet. Der var for lidt luft i dækkene, de blev fyldt op. Man fortalte mig, at vinterdækkene på forhjulene, var ved at være slidt ned. Rart at vide i god tid. Jeg havde også problemer med hø forhjulsbremser. Den blev skilt ad , renset og smurt gratis. Jeg vil med glæde, benytte mig af værkstedet igen og anbefale det til andre. Der var et betjeningslokale, med et hjørne , hvor man som kunde, kunne nyde en kop kaffe, ved et af bordene og gennem store vinduer følge med i, hvad der blev lavet på det rene og velholdte værksted .

https://www.facebook.com/rchautoservice