Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Andre opgaver ,  Skoda Fabia 2005
Falck afleverede bilen tidlig formiddag med knust trækaksel, og allerede fem timer senere blev jeg hentet i den færdige bil. Jeg er meget tilfreds med både service og reparation.
15 dage siden
Affjedring/støddæmpere ,  Fiat Grande Punto 2006
15 dage siden
Styretøj ,  Peugeot 107 2006
16 dage siden
Citroën DS3 2012
Super. Virkelig god service
28 dage siden
Affjedring/støddæmpere ,  Fiat Grande Punto 2011
Udførte opgaven før aftalt og skiftede pære uden beregning
cirka en måned siden
Styretøj ,  Chevrolet Spark 2010
Opgaven var, at udskifte hø og ve baghjulslejre, samt hø stabilisatorstang foran. Jeg havde en fin gratis lånebil. Opgaven blev udført, indenfor det aftalte tidsrum og aftalte pris. Fin service og venlig betjening. Man gav sig god tid til at gennemgå regningen sammen med mig og forklare, hvad der var opserveret og hvad der var lavet. Der var for lidt luft i dækkene, de blev fyldt op. Man fortalte mig, at vinterdækkene på forhjulene, var ved at være slidt ned. Rart at vide i god tid. Jeg havde også problemer med hø forhjulsbremser. Den blev skilt ad , renset og smurt gratis. Jeg vil med glæde, benytte mig af værkstedet igen og anbefale det til andre. Der var et betjeningslokale, med et hjørne , hvor man som kunde, kunne nyde en kop kaffe, ved et af bordene og gennem store vinduer følge med i, hvad der blev lavet på det rene og velholdte værksted .
cirka en måned siden
Service ,  Toyota Aygo 2009
Jeg har indtryk af at bilen blev gennemgået fra a-z, og at den vil gå gennem syn uden problemer. Der blev udført nødvendige forbedringer. Fin lånebil.
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk ,  Mitsubishi Outlander 2007
Alt som aftalt, fik også synet bilen.
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk ,  Chevrolet Cruze 2012
cirka 2 måneder siden
Service ,  Mercedes C220 2008
God oplevelse; arrangerede service ifm kort forretningsrejse. Værksted tilbød at køre mig til lufthavnen, og afhente mig igen. Gennemgang af service og detaljeret feed back. Pæn besparelse ift aut. Mercedes værksted.

https://www.facebook.com/rchautoservice