Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

10 dage siden
Dæk ,  Peugeot 208 2016
Jeg fik påsat forkerte bolte på hjul, jeg skulle have haft andre bolte på, da bilen kører med ALU fælge om sommeren
19 dage siden
Dæk ,  Citroën C4 2016
Bare helt i orden, god kundeservice.
25 dage siden
Kobling ,  Audi A4 2008
Meget dyrt sted, blev næsten 3 gange den aftalte pris

Hundige Bilcenter - 9. november 2016

Kære Kunden
I følger dit tilbud hvori fremgår af tilbudet , at det er forbehold for opgaven ( Disse er nummer 1 ) , hermed på dagen får du det både som mail og billeder dokumentation tilsendt at vi skal brug ekstra reservedel vedr. opgaven ( Disse er nummer 2 )
Til sidst og efter 1 måned , måtte jeg rykker dig 3 gang for betaling af vores regning som du har glemte at betale ( Disse nummer 3 )
Jeg syns ikke du kan være det bekendt at bedømme os så lavt :(:(
Hilsen
ca. 1 måned siden
Motor ,  Volkswagen Passat 1998
Tager tingene ned på kundes plan og ser alting for kundens side af. De guidede mig godt igennem min situation og viste hvad der var af muligheder ned min bil.
ca. 1 måned siden
Motor ,  Ford Mondeo 2001
Motor, gearkasse og Koblingsskift. Ford Mondeo. Excellent service og virkelig rare mennesker. Blev informeret og taget med på råd hvert eneste trin af processen. Oprindeligt tilbud var på motor og gearkasse men det viste sig at koblingen også trængte til en udskiftning så det blev smule dyrere end beregnet da jeg besluttede at få skiftet den når nu hele motoren var ude. Topkarakter herfra.
ca. 1 måned siden
Aircondition ,  Renault 1.6 2005
Fin behandling mens faktura var 1300kr højere end aftalt butler-pris. Forventer det løser sig
ca. 2 måneder siden
Kobling ,  Citroën Berlingo 2005
Mekanikeren satte dyre vinduesviskere på min bil selvom jeg frabedte mig det da han spurgte. blev bonnet 500.- for dette. Jeg brokkede mig og vi blev enige om at jeg kunne betale halvdelen af de 500.-
2 måneder siden
Gearkasse/gearskifte ,  Citroën C4 Picasso 2008
Jeg fik besked om at de kunne lave min bil på 2-3 dage det holdt så langt fra det var 3-4 uger og den pris jeg fik stillede i udsigt var 10.000,- og hvis det værst tænkelige skulle ske så var max pris 16.000,- (det er jo ok at få den melding) Men da jeg så for min bil retur, kører den underlig. Man kan ikke styre bilen og den må retur de havende så glemt at den skulle kodes på ny, når batteri har været afmonteret i 3 dage. (har snakket med aut. forhandler efterfølgende og det er nødvendigt hver gang, man piller eg gear kasse af) kort fortalt, da jeg så endelig for min bil og den kører korrekt, så er regningen på 21535,16 og begrundelsen er at den pris jeg fik havende de glemt at lægge moms til. så alt i alt har det bestemt ikke været et sted som kan anbefales desværre.
2 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  Audi A4 2008
4 måneder siden
Dæk ,  Mitsubishi Pajero 1998