Seneste bedømmelser

6 dage siden
Michael K.
Peugeot 206 2014
Afbrændt motor og afbrændt ledningsnet, der samtidig også var klippet i. Fik lånt til reparation, fik skaffet en motor i Sverige og nyt værksted brugte præcis samme dele fra den gamle motor og fra den mislykkede reparation incl. Indsprøjtningsdyse fra Stark. Alt fungerer nu perfekt.
7 dage siden
Tom C.
Renault Clio 2015
8 dage siden
Gaspare A.
Citroën Berlingo 2006
Fint oplevelse med en venlig og imødekommende værkstedsfører. Tidsplanen skred en smule, men jeg var fleksibelt selv 🙂
8 dage siden
Lisa B.
Fiat 500 2010
Virkelig god service og imødekommenhed. Fik lånebil. Husk lige at bruge plastik næste gang til sædet, når i kører bil til/fra værksted/ prøvetur.
12 dage siden
Johny J.
Kia Picanto 2009
Jeg kan kun rose dem til skyerne
16 dage siden
Mads V.
Mazda 6 2016
18 dage siden
Jonas J.
Peugeot 107 2011
18 dage siden
Sussi J.
Peugeot 307 2006
Absolut fint arbejde
22 dage siden
Kazimieras G.
Volkswagen Passat 2013
23 dage siden
Tonnie
Suzuki Grand Vitara 2004
dårligt, jeg havde tid mellem 10-12 ode var ikke lige klar over hvem der havde godkendt det. Jeg fik at vide at jeg kunne komme til aften og hente bilen, men jeg sagde at jeg kom langt fra og kun kunne vente og havde jo en ti kl. 10 de tog så bilen ind og der holdt den et stykke tid før der var en der kiggede lidt på den og gik så over til andre biler. da jeg havde ventet lidt over en time kørte de pludselig min bil ud uden at have lavet noget og sagde så at de helst var fri for at lave den den skulle have motor vask først og de mente ikke at det var bundkarret som var utæt men at det kom højere oppe fra med det oliespild de sagde dog at bundkarret var så rusten så det ville flække hvis de pillede det af, men det altså ikke der at oliespildet var fra? det kostede mig 4 timer at kører der ind og tilbage igen uden de gjorde noget, de talte ikke om nogen regning for den smule tid de kiggede på bilen og jeg ville da heller ikke betale for ingenting.