Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Andre opgaver, Volkswagen Passat 2001
3 dage siden
Hjulskifte, Opel Insignia 2012
4 dage siden
Dæk, Citroen C1 2017
6 dage siden
Volkswagen Polo 2014
Det var tilfredsstillende, da jeg endelig fandt det.
10 dage siden
Citroen C1 2012
Fin og god service
11 dage siden
Andre opgaver, Audi A3 2006
Rigtig god service og behandling - og prisen var helt OK. Og så ligger værkstedet perfekt ifht. arbejde. Lånebil var fornuftig.
18 dage siden
Service, Hyundai i30 2009
Bilen og jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg gik derfra med en fornemmelse af, at der var gjort en ekstra indsats. Bilen og jeg er nu gode venner igen og hun køre som en drøm igen. Tak 😄
22 dage siden
Olieskift, Chevrolet Cruze 2014
Bilen bliver afleveret som aftalt, værkstedet får de bødvendige oplysninger og vi aftaler at bilen afhentes efter 1-2 timer. Min far både aflevere og afhenter bilen. Da bilen bliver afhentet, oplyser værkstedet at de ikke giver et servicestempel når olieskift bestilles gennem Autobutler. Dette er jeg selvfølgelig stærk utilfreds med, men da jeg ikke selv er tilstede er det svært at gøre noget i situationen. Jeg mener ikke at det fremgår af betingelserne at jeg ikke kan få et stempel.. havde jeg vidst dette på forhånd havde jeg aldrig benyttet mig af tilbuddet. Nu, ca 14 dage efter olieskift, lyser min bil igen og beder om olieskift ???? Hvordan det kan lade sig gøre, er mig en gåde. Så nu står jeg med en bil der har fået udført olieskift, uden stempel og nu lyser med advarsel igen. Dette er selvfølgelig utilfredsstillende. I må meget gerne kontakte mig hurtigst muligt, så vi kan få bragt dette iorden. Da jeg ikke har i sinde at betale for endnu et olieskift. Mvh Sofie. 28117264

QuickAuto - 19. nov 2017

Hej Sofie,

Sikke dog en følelsesløs besked at modtage, samt en 1- stjernes bedømmelse. Kunne du ikke nøjes med at ringe og spørge ind til de to ting du nævner? Samt hvis du alligevel er så utilfreds, hvorfor kommer du ikke ud til os og tager en almindelig dialog omkring det. Så forklarer vi gerne de 2 punkter du nævner. Men jeg gør det gerne her.
pkt. 1 hvorfor din olielampe lyser? Ja det giver god mening, den fungere som et vækkeur , den ringer når tiden er inde og hvis tiden ikke er inde lyser den ikke. NB den kan kun lyse når "tiden er inde" og det gjorde den ikke ved modtagelse på værkstedet. Hvis den lyser nu, nulstiller vi gerne lampen for dig.
pkt. 2. Hvorfor vi ikke stempler i din servicebog?.... det meget tydeligt, det ikke et serviceeftersyn du har valgt, som er km baseret eller års baseret, derfor modtager du ikke et stempel, da der KUN skiftes olie og filter. Desuden har vi læst et sted i autobutlers betingelser for de særlige kampagner de kører, som er i øvrigt det du har bestilt, kvitteres med følgende
"BEMÆRK: Et basisservice givet ikke stempel i servicebogen. Ønskes dette, kan du vælge et fuldt service efter forskrifterne."

Jeg ringer til dig mandag også tilbyder jeg dig at komme ned og få nulstillet servicelampen, og bevares... vi noterer gerne i servicehæftet at du har fået udført et olieservice med filter via. autobutler kampagne. Så håber vi også at der måske ligger lidt venlighed i din tone en anden gang. Vi er også mennesker, ligesom dig.
Du er velkommen til at rette din bedømmelse når vi har klaret de 2 punkter du beskriver. ?

Rigtig god dag Sofie, jeg håber du nyder weekenden.

QuickAuto
Danni
23 dage siden
Motor, Suzuki Swift 2012
Super god service, kan varmt anbefale værkstedet.
26 dage siden
Service, Hyundai i10 2012