Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

6 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Chevrolet Spark 2013
Det var en god oplevelse.

QuickAuto - 24. mar 2017

Hej Lisbet.

Mange tak for bedømmelsen og besøget. Du er mere end velkommen en anden gang.

Mvh
Michael
QuickAuto
9 dage siden
Gearkasse/gearskifte ,  Seat Altea 2007
Hurtigt arbejde, super reelle og meget servicemindede. Kan klart anbefales.

QuickAuto - 20. mar 2017

Hej Morten,

Mange tak for bedømmelsen. Denne sætter vi stor pris på. Det varmer at hører, at vores service er tilfredsstillende. Du meget velkommen.

QuickAuto
Danni
14 dage siden
Service ,  Seat Ibiza 2012
14 dage siden
Toyota Avensis 2013
Fint arbejde og god betjening

QuickAuto - 15. mar 2017

Hej Michael,

Mange tak for bedømmelsen, denne sætter vi stor pris på. Du meget velkommen.

QuickAuto
Danni
15 dage siden
VW 1.8 2011
Meget venlige og vigtigst af alt gode til at holde mig informeret undervejs. Regningen endte med at blive flere tusind kroner dyrere, end prisen på dét alm. service, jeg havde bestilt - men jeg fik forklaret problemerne og de gennemgik løsningerne og priserne på disse via telefon, inden de gik i gang. Da jeg hentede bilen senere samme dag, fik jeg vist de udskiftede reservedele, så jeg med egne øjne kunne se, hvorfor disse krævede udskiftning; og således også få bekræftet, at det ikke blot var for at kunne servere en endnu større regning til mig.

QuickAuto - 15. mar 2017

Hej Jakob,

Vi takker utrolig mange gange for din vurdering af vores service. Vi er glade for, at du bruger tid og energi til at forklare oplevelsen hos os. Det blandt andet, det der gør oplevelsen bemærkelsesværdig. Du er velkommen.

QuickAuto
Danni
20 dage siden
Dæk ,  Peugeot 308 2015
Desværre ikke synderlig imponeret. Skulle have byttet rundt på dæk og fælge, så mine vinterdæk kommer på min "sommerfælg" og omvendt. Tilbudet jeg søgte var ombytning er dæk, afbalancering og nye ventiler. Efter 1-2 uge falder der afbalanceringsklodser af mit ene hjul. I samme ombæring opdager jeg at der er fyldt ca. 1 bar for lidt i alle 4 hjul. Jeg havde en mistanke om der ikke var sat nye ventiler på, men var ikke 100%. Min mistanke blev dog nok bekræftet da jeg forleden fandt mine sommerhjul frem og kunne konstatere at ventilerne var præcis de samme der sad på inden ombytning. Alt i alt, en ret skuffende oplevelse.

QuickAuto - 10. mar 2017

Hej Tim,

Vi har ikke hørt fra dig eller modtaget et opkald. Jeg kan ikke bekræfte om det er sandt det du skriver, da det ikke kan konstateres af et værksted.

Dog ville jeg skrive:
Vi er beklagelige for at måtte læse din oplevelse hos os. Hvis vores mekaniker ikke har fået monteret nye ventiler, så står vi klar til at rette op på det. At der er fyldt 1 bar for meget, skal lige efterkontrolleres. Vi bruger bilens data i forhold til vægt/last for at kunne komme det rigtige dæktryk på. Hvis du er villig til at rette vores anmeldelse efterfølgende vores beklagelse og evt. aftale om udbedring, så vi på lige fod igen.

Ellers må vi ønske dig held og lykke fremover. Vi beklager.

QuickAuto
Danni
26 dage siden
Kobling ,  Chevrolet Aveo 2010
Super hurtig service og betjening! Jeg afleverede bilen om formiddagen, fik lånebil og blev informeret i løbet af dagen hvor langt at de var nået med bilen.

QuickAuto - 4. mar 2017

Hej Henrik,

Tak for din tilbagemelding.
Vi er utrolige glade for, du kunne li vores hurtige service & at du følte dig velinformeret omkring arbejdet udført. Det var en fornøjelse at snakke med dig og lærer dig at kende. Du er velkommen en anden gang :)

Rigtig god weekend.

QuickAuto
Danni
28 dage siden
Olieskift ,  Hyundai Sonata 2007
cirka en måned siden
Citroën C4 Cactus 2014
cirka en måned siden
Bremser ,  Mazda 6 2003
Der gik ikke lang tid, så begyndte bremserne at pive. Det bør de ikke gøre, hvis det er lavet ordentligt...

QuickAuto - 21. feb 2017

Hej Sabine,

Vi har ikke hørt fra dig eller haft mulighed for at se opgaven, eller hører om problemstillingen. Så vi betragter din bedømmelse som usammenhængende. Kør til FDM hvis du skal have en kontrol af bremserne på bilen. Vi er dog lidt kede af, at du uden grundlag kan skrive/hentyde at arbejdet ikke er lavet ordentligt. Det gør det utroligt svært at finde en løsning på problemet.

Mvh
Danni
QuickAuto