Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 13 timer siden
Skoda Citigo 2017
Super venlige og imødekommende unge mænd. Det eneste problem der var i forhold til det arbejde der skulle udføres, som var et 2 års service på Skoda Citygo, var at værkstedet ikke kunne nulstille servicehæftet. Det blev forsøgt af tre gange. Vi fandt dog en løsning. Ellers god service
4 dage siden
Udstødning, Toyota Corolla 2000
Venlige, effektive, god rådgivning
4 dage siden
Nissan Qashqai 2012
Fantastisk service. Ikke bare den bedste pris, men bilen blev afleveret nystøvsuget, med rene fælge og dampede måtter. Jeg kan varmt anbefale dette værksted.
6 dage siden
Dacia Duster 2014
God oplevelse! God service!
7 dage siden
Service, SCION XD 2009
Virkelig godt sted. Kan varmt anbefale til alle:)
7 dage siden
Service, Kia Picanto 2014
Jeg er ikke mekaniker og er derfor ikke på nuværende tidspunkt i stand til at bedømme arbejdet. Eventuelle fejl vil først vise sig på et senere tidspunkt. Min umiddelbare opfattelse er, at det, set i sammenhæng med min bedømmelse af de øvrige parametre, er fuldt tilfredsstillende. Et ekstra plus i bedømmelsen får værkstedet for en rensning af bilens interiør - måtter, sæder m.m., hvilket jeg ikke har oplevet andre steder. Jeg vil nok indhente tilbud fra HB Autoteknik, næste gang min bil skal til service.
9 dage siden
Nissan Qashqai 2014
Søde og meget service minded. De er ærlige så man ikke får skiftet noget der ikke er nødvendigt. Ekstra service: Bilen var rengjort indvendigt.
9 dage siden
Service, Fiat Doblo 2010
God service og brugbar vejledning.
10 dage siden
Mercedes-Benz C 2011
En god oplevelse👍
11 dage siden
Nissan Pulsar 2014
Perfekt arbejde, færdig til aftalt tid