Seneste bedømmelser

en dag siden
Bilal T.
BMW 3-Serie 2016
Skulle have skiftet skiver og klodser på min bil og bestilte derfor er tilbud hos au2vest tåstrup gennem autobutler. Tilbuddet inkluderet materialer og 1,75 arbejdstimer på ca 5000kr hvilket var billigt ift andre (som self var for godt til at være sandt). Jeg indlevere bilen på dagen kl 9 og kører hjem i lånebilen hvorefter jeg får et opkald fra mekanikeren som taler flydende dansk og som arbejder på min bil ca. kl 13, som siger at mine låsehjulbolte er spændt så godt fast at min “unikke” nøgle/møntrik til at låse dem op nu var knækket, og nu skulle de bores ud. Den sidste der har spændt mine hjul af og på var mig selv da jeg skulle skifte til sommerhjul med håndkræft med en momentnøgle? Og der var ingen problemer at skrue dem af og på. Jeg får først min bil kl 18 altså i minuttet de lukker, samtidig med at min regning nu står på 7300. Når jeg henter min bil får jeg at vide at mekanikeren har været stemplet ind på at arbejde på min bil fra 10-12 og igen fra 13 til jeg fik bilen kl 18? Sammenlagt ca 7 timer til at skifte klodser og skiver og bore 4 hjulbolte ud? Da jeg henter bilen om aften snakker chefen med mekanikeren der har arbejdet på bilen og han siger at min nøgle/møtrik var ødelagt fra før jeg gav min bil til dem, hvilket ikke passer med hvad jeg fik fortalt i opkaldet. Desuden snakkede den mekaniker han snakket med ikke dansk men engelsk, så om det var samme mekaniker ringede mig op tidligere på dagen tror jeg ikke. Troet jeg havde fundet min nye faste værksted da jeg mødte ind til en venlig receptionist i indskrivningen og udleveret en lækker ny lånebil til billige priser, men kommer nok ikke igen da jeg gik med en følelse af at være blevet snydt godt og grundigt. Hellere vælge et værksted med lidt dyre priser til at starte med og slippe for sådan en hovedpine. Mine låsehjulbolte og nøgle/møntrik fejlet ingenting da jeg skruet dem af og på i april måned med håndkræft og momentnøgle så at nøglen skulle være ødelagt på forhånd og boltene spændt “ualmindeligt” hårdt fast kan jeg ikke forstå. At der bliver brugt sammenlagt 7 timer på at bore 4 hjulbolte ud og skifte klodser og skiver lyder meget utroværdigt i mine øre, men sket er sket. Kommer ikke igen.
en dag siden
Kasper B.
Saab 9-3 2000
Fremragende service. Der skulle udover koblingen også skiftes svinghjul hvad var en udfordring da originaldele ikke kan skaffe længere da bilen er 20 år gammel. Værkstedet skaffede et brugt svinghjul og udskiftede det også uden at der blev sat flere arbejdstimer på regningen. Hele vejen imødekommende og god service ;-)
en dag siden
Christopher K.
Ford Fiesta 2006
Der var lidt forvirring om prisen aftalt over telefonen for ekstra udbedringer kontra regningen da jeg skulle hente bilen, men de blev løst hurtigt og kompetent.
en dag siden
Morten H.
Ford Galaxy 2011
Det var en rigtig god oplevelse og gode priser. Der er altid plads til billige priser, så den har jeg sat en smule lavere i min bedømmelse (c:
2 dage siden
Ronni P.
Citroën C3 2010
2 dage siden
Carsten M.
Citroën C1 2012
2 dage siden
Line L.
Audi Q3 2012
2 dage siden
Søren E.
Audi Q3 2012
2 dage siden
Bent Ole P.
Volkswagen Up! 2015
3 dage siden
Camilla L.
Opel Astra 2011