Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Volkswagen Golf VII 2013
10 dage siden
Service, Smart 0.6 (450.342, S1CLB1) 2003
10 dage siden
Andre opgaver, Citroen Grand C4 Picasso 2015
super fin rådgivning og service. Meget fleksible i forhold til tider. Anbefalelsesværdig
23 dage siden
Hjulskifte, Renault Clio III 2010
25 dage siden
Motor, VW 1.2 2008
25 dage siden
Bremser, BMW 320 i 2002
2 måneder siden
Ford Fiesta 2016
Kan kun anbefale at bruge værkstedet. God service og alt var som afgivet i tilbuddet og prisen holdte uden ekstra omkostninger.
3 måneder siden
Gearkasse/gearskifte, Mitsubishi Colt 2007
3 måneder siden
Elektrisk arbejde, Volkswagen Passat 2006
Meget dårlig, da prisen de havde givet. Blev næsten dobbelt så dyrt. De var ikke klar over, at de havde en aftale. Fik at vide at arbejdet tog en time. Med det blev tre timer. De havde købt forkert reserve dele. Og alt virkede meget amatør agtigt, kun to på arbejde. Kun en kan snakke dansk, mekanikeren. Kan hverken snakke engelsk, eller dansk, kun arabisk. Så meget svært og forklare, div problemer med motoren. Så kan BESTEM IKKE ANBEFALES.. Tror de bevist giver det beste tilbud. Og når du sidder i “saksen” er det svært. Og komme fri for mer betaling, for så har det glemt, div pakninger. Og taget fejl af priserne på de reserve dele. Som passer til ens bil... Så hold jer væk...

PM Ghazal Autoservice - Teknicar - 7. dec 2017

Hej Thomas,

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft, men din bedømmelse kommer meget bag på os.
For det første er der ingen af vores kunder der sidder i "saksen", da ALLE kunder modtager et tilbud inden påbegyndt reparation. Især hvis prisen afviger fra det oprindelige tilbud, hvilket du også fik besked på, og sagtens kunne sige fra hvis tilbuddet ikke havde nogen interesse. Vi har desuden kun to medarbejder i øjeblikket, da det er hvad der er behov for. Mekanikeren som alle kunder taler med kan udmærket dansk.
Vi har IKKE taget fejl af priserne. At der findes flere forskellige gløderør til den pågældende bil er ikke noget vi kan gøre noget ved. Ifølge databasen skulle de bestilte gløderør være de korrekte, men det viste sig at være anderledes og derfor fik du en pris på hvad de korrekte ville koste INDEN påbegyndt reparation. Mekanikeren valgte endda at køre ud med det samme for at købe reservedelene, således du ikke venter i længere tid.
Bedømmelsen kommer bag på os, især fordi din bil havde en utæt vakuumslange som den søde mekaniker glædeligt reparerede uden merbetaling som naturligvis ikke blev kommenteret. Udover dette spurgte mekanikeren dig hele 3 gange om du var sikker på at gløderørene var defekte, da han tvivlede stærkt og faktisk ville give en gratis fejlfinding. Men du bekræftede flere gange at bilen var fejlfundet, og at gløderørene var defekte. Det viste sig så ikke at være skyld i problemet og vi tror bedømmelsen tydeligt har været påvirket af dette.
3 måneder siden
Motor, Seat Altea 2005
Bilen blev lavet som aftalt. Ny starter. færdig til tiden. Rigtig rar værksteds ejer.