Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

cirka et år siden
Service, Opel Corsa 2014
Lavede hvad de skulle. Fortalte i forbindelse med tjek, at bremserne skulle skiftes snarest, hvilket passede.
mere end et år siden
Bremser, BMW 320d 2007
Helt ok i forhold til det aftalt arbejde. Mindre godt er at de nævner at der snart også skal udføres andet arbejde, som ifølge bilens oplysningssystem først skal udføres i 2017.
mere end 2 år siden
Andre opgaver, Chevrolet Spark 2011
Venlig personale og har lavet noget ekstra ind i prisen
mere end 2 år siden
Dæk, Suzuki Swift 2005
de fik gjort mig lidt nervøs da de ikke kunne finde mig men det fik de hurtigt fundet frem til hvorfor så var de klar og jobbet blive gjort fint og godt
mere end 2 år siden
Anhængertræk, Kia Rio 2014
Kunne ikke overholde deres tidsplan. Arbejdet var vurderet til at tage en halv dag. Jeg afleveret bilen om morgen og om eftermiddagen ringede de og fortalte, at de manglede nogen reservedele og de derfor ikke kunne lave min bil færdig. Jeg tænker at dette kunne de vel have fortalt allerede dagen før?
mere end 2 år siden
mere end 2 år siden
Aircondition, Hyundai i30 2009
Billigt og hurtigt!
mere end 2 år siden
Anhængertræk, Hyundai i30 2007
Fik at vide det tog ca 4 timer , da jeg ringede vidste de ikke om den blev færdig samme dag . de ringede så 1 time inden de lukkede at nu var den færdig , da jeg afhentede bilen og var kørt opdagede jeg at nøglerne til anghængertrækket ikke var kommet med . Vi konstaterede også at strømstikket var monteret forkert hvilket først , kunne blive lavet næste dag . Det er ikke i orden , det var trods alt kun montering af et anhængertræk
mere end 2 år siden
Dæk, Peugeot 206 2001
Rigtig god oplevelse. Flink og dygtig mekaniker. arbejdet udført med service for øje og til en god pris. Vil bruge igen og anbefale til andre.
næsten 3 år siden
Andre opgaver, Kia Soul 2009