Seneste bedømmelser

cirka en måned siden
Marie F.
Seat Mii 2015
cirka en måned siden
Thomas
Renault Clio 2014
cirka en måned siden
Abbas S.
Peugeot 208 2016
cirka en måned siden
Michael A.
Volkswagen Passat 2003
Ok værksted super flinke medarbejdere De kunne desværre ikke løse mit El problem i min Passat men vil helt sikkert bruge dem til mekanisk arbejde
cirka en måned siden
Alexander C.
Peugeot 207 2017
cirka 2 måneder siden
Poul P.
Peugeot 2008 2015
Dårlig logistik: Ved indlevering sagde jeg, bilsynet var utilfreds med bremseskiverne. Alligevel varer det 1½ dag, før mekanikeren kigger på skiverne og opdager, der skal bestilles nye, igen 1½ dags ventetid. 10 km efter afhentning skramlende lyde fra motor eller gearkasse, 10 km mere tændes motorservice symbol. En ny tur på værksted. En sang fra de varme lande om adskilt og samlet, opdatering af motorcomputer. Ingen faktura, skønt prisen var høj. ref ab2064993

Tranevej Auto Service - Hella Service Partner - 7. dec 2021

Hey Paul.
Normalt svarer vi ikke på anmeldelser, men vi føler os nødsaget til det i dette tilfælde.
Vi er først og fremmest kede af din oplevelse hos os, dog savner vi en mere oprigtig anmeldelse fra dig.
Da du kom, ville du have os til at skaffe dig specifikke dæk, som ikke kan fremskaffes i Danmark, vi tilbyder at bestille dem da det er dit forespørgsel, og dette tager naturligvis noget tid før det ankommer grundet at det skal importeres fra udlandet.
Efter reparation af din bil, vender du tilbage og siger at bilen skratter. Vi tilbyder, trods en hel booket kalender, at tage imod din bil øjeblikkeligt og skille din motor ad for at sikre os at dit tandrem er monteret korrekt. At åbne din bil op for at tjekke ind til din motor, er selvfølgelig en tidskrævende opgave og ikke noget der bør forventes at få en opdatering omkring på samme dag.
Du fortalte os at synsmanden bad dig om at få renset dine bremser, dette er til vores forundring, da man ikke kunne se bremse metalskiven for al den rust der var på den, og dette forklarede vi dig efter at vi havde kigget på bilen, da den var på liften. Du blev fortalt at der ville gå lidt tid (mindre end et døgn) før vi kunne få bremse reservedele hjem til dig. Og at i mellemtiden, kan vi ikke have din bil hængende på liften, da vi skal kunne tage imod andre opgaver indtil dine reservedele ankommer.
Med hensyn til at prisen er høj, så er vi enige, men vi kan desværre ikke ændre på prisen når du vælger specifikke dæk fra udlandet, det er desværre en dyr beslutning du bestilte. Vi ville gerne have hjulpet dig med nogle andre dæk, hvis du havde tilladt os at give dig tilbud på andre dæk, som er mindst lige så gode som dem du valgte, til en brøkdel af prisen.
Vi havde håbet på en mere fair bedømmelse kan du nok mærke, især taget i betragtning af at vi havde brugt ekstra tid på din bil, som vi ikke har faktureret dig for, og oven i købet tilbudt dig en gratis vask af bilen, samt indvendig rengøring og støvsugning, grundet regningens størrelse.
Regningen er noget vi sagtens kan gensende dig, det kræver kun at du giver os et kald og en korrekt mail adresse, så ville du få den tilsendt.
cirka 2 måneder siden
Jens B.
Skoda Fabia 2009
Reelt værksted; lavede det aftalte; der var et par yderligere ukendte fejl og de blev repereret efter aftaler. Jeg er selv mekaniker og vil benytte ydelserne en anden gang jeg har behov for reparation yde i byen.
2 måneder siden
Marlene M.
Suzuki Splash 2008
Venlige, imødekommende og meget fleksible. Kan kun anbefale.
2 måneder siden
Sissel J.
Fiat Punto Evo 2011
2 måneder siden
Veronica
Volkswagen Golf 2020