Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

5 dage siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Renault Megane III 2010
God betjening, hurtig service
18 dage siden
Aircondition ,  Citroën C3 2011
Arbejdet blev grundlæggende set udført, men jeg er ikke særlig tilfreds med forløbet. Problemet med bilen var først og fremmest at flere af blæser-indstillingerne ikke virkede, dvs. blæseren ikke blæste overhovedet ved de indstillinger. Derudover nævnte jeg at der var nogle mærkelige lyde fra køleanlægget, som om noget vand flød rundt. Efter en undersøgelse af bilen fik jeg at vide at det ville koste ca. 645 kr. for en ny styringsmotor til blæseren og derudover ca. en arbejdstime á ca. 800 kr. at skifte den ud. Jeg må indrømme at jeg synes 800 kr. var lidt dyrt for en times arbejde, men det gik jeg med til. Derudover ville de så kigge på kølersystemet. Konklusionen var at styremotoren blev udskiftet, og køleren blev udluftet. Derudover blev der skiftet et par el-pærer der åbenbart var gået i stykker. Mine kritikpunkter: - Høj timepris. Jeg endte med at betale 1750 kr. i arbejdsløn, hvilket jeg synes er meget for ca. en times arbejde. Jeg havde egentlig valgt autobutler for at prøve at få en billigere løsning end min normale autoriserede citroën mekaniker - Mangel på information fra starten om hvor meget en times arbejde koster. Havde jeg vidst at prisen var så høj som den var havde jeg ikke valgt dem - Mangel på information i regningen om hvad timelønnen er. Der stod bare at blæsermodulet var udskiftet. Ikke hvor lang tid det havde taget. - Udluftningen af køleren havde ingen effekt på den mærkelige lyd fra køleren. Så nu er jeg bekymret for at jeg alligevel skal have bilen til en anden mekaniker. Det er fair nok at man ikke kan løse et problem, men jeg ville have foretrukket mere transparent kommunikation omkring det. Jeg tænker også at en autoriseret citroën mekaniker måske ville kunne have løst problemet permanent. Positive elementer jeg også lige vil nævne: - De var meget hurtige til at udføre arbejdet og jeg hjemtage reservedele - De ringede ofte og meldte ud om hvad de ville foretage sig - De blev ikke sure over at jeg kom senere end først aftalt med bilen
ca. 2 måneder siden
Pladearbejde (buler m.m.) ,  Opel Corsa 2007
Fon service. Til tiden. Rengjort bil tilbage.
2 måneder siden
Styretøj ,  Chevrolet Matiz 2005
3 måneder siden
Andre opgaver ,  Toyota Starlet 1997
3 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Fiat Panda 2011
Der var flere problemer med dette værkstedsbesøg: De skulle i forbindelse med serviceeftersynet skifte filet i min aircondition, og jeg måtte tilbage to gange, da min a/c sagde underlige lyde derefter. Det var besværligt og viste sig at være fordi anlægget ikke var ordenligt udluftet efter udskiftningen af filtret. Sælgeren gav mig ikke de 10% rabat jf. min aftale med FDM, da han synes, at prisen var "god nok" (men hvad er en rabataftale værd, hvis man ikke kan bruge den?!), og sælgeren fortalte mig også, at min bil lækkede olie og at han gerne ville udskifte dele på den med en yderligere regning på 14-1500 kr. Det, synes jeg, lød mærkeligt, da jeg netop havde fået foretaget en FDM brugsbiltest og havde fået udbedret alle fejl og mangler, og da FDM tjekkede efter, viste der sig ikke at være nogen lækage. Udskiftningen af oliefiltret gik fint nok, selvom de var forsinkede ift. den tid, de havde givet mig, da mekanikeren havde svært ved at finde ud af det (det var den begrundelse, værkstedet gav mig, da jeg ringede og rykkede for at få min bil igen). Mit indtryk af dette værksted er, at det går for stærkt, og at det er en pengemaskine - selvom de virker imødekommende, når man er dernede, og udbedrer de fejl de har lavet uden yderligere beregning, så synes jeg, kvaliteten var for ringe, og jeg synes ikke, de lever op til den standart, jeg forventer af et "autopartner"-værksted. Så jeg kommer ikke igen.
3 måneder siden
Dæk ,  Mazda 3 2008
Super god service
4 måneder siden
Dæk ,  Hyundai i20 2015
Opgave udført ok. Dog var bolte spændt så meget, at de nærmest ikke kunne af-spændes ved efterfølgende skift til sommerdæk. Flere af boltene havde tydelige mærker af at have været overspændte. Muligvis forkert valg af moment.
4 måneder siden
Pladearbejde (buler m.m.) ,  Mazda 6 2006
4 måneder siden
Dæk ,  Toyota Yaris Verso 2003