Book tid online
  •  Næste ledige tid om 6 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

1 dag siden
Skadesarbejde , Suzuki Alto 2013
Rigtig flot arbejde med udbedring af bule. Fik at vide ved indlevering af bilen at der sikkert ville komme en skaring i den ene side, men ved afhentning af bilen var denne skaring ikke til at se. Yderligere gav de tilbud med en fornuftig pris og overholdte tiden. Helt klart at jeg vil vælge dette værksted igen.
3 dage siden
Tandrem/kæde , VW Passat 1997
Vi fik et tilbud på 4260 kr. med alt inklusiv: tandrem, vandpumpe, skiftning af slidte dele i forbindelse hermed samt arbejdsløn. Det lød jo meget billigt. VI KOM TIL AT BETALE DET DOBBELTE! Mekaniker ringede og fortalte at en kølerslange var blevet beskadiget i forbindelse med udskiftning af tandrem, og at han var nødt til at skifte den for, at vi i det hele taget kunne køre. Få dage senere ringede han igen og fortalte, at han også nok skulle skifte den anden slange, og at vi ville spare en del penge ved at få foretaget dette, når han alligevel var igang. Det hele lød som småting, der ikke ville koste meget ekstra, lidt som nogle småting i forbindelse hermed, og han oplyste ikke, hvad det ville komme til at koste. Mekanikeren havde bilen i en hel uge, og han oplyste, at det bl.a. var fordi, der var andre biler, der var opstået noget med. Vi fik dog en lånebil i tiden. Da vi så endelig blev ringet op og fik at vide, at bilen var færdig og vi spørger til pris, er prisen over 9000 kr. Efter at have udtrykt vores manglende forståelse herfor, sætter han dog prisen ned, og vi ender med at betale 8425 kr. En af mekanikerens forklaringer er, at når man giver et tilbud på skift af tandrem m.m., så er det til en standard-bil, hvor udskiftning går glat og uden problemer (hvilket på ingen måde blev oplyst i tilbud). På vores bil, som er af lidt ældre dato, fra 1998, var der mange ting, som sad hårdt fast og var komplicerede, så det gav mange flere arbejdstimer end normalt. Desuden "havde vi jo fået lånebil gratis (dog skulle vi naturligvis fylde op med benzin)", og det brugte han som argument for, at vi ikke havde noget at klage over. Han havde jo selv sagt fra start, at det var uden beregning. Desuden står der på regning, at han har lavet defekt varmeapparat i kabine samt defekt a/c, hvilket vi ikke har bedt ham gøre, da det bestemt ikke er defekt. Så vi kan ikke anbefale tilbud fra dette værksted, eftersom vi ikke mener, at man holder sig til aftalen. Det skal også tilføjes, at vi normalt ikke er kunder, der klager. Det er første gang, vi benytter dette værksted, og det er også første gang, vi har været så utilfredse, at vi synes det er på sin plads at klage.
Autocenter Nordjylland ApS- Hella Service Partner – 27. maj 2015
Hej Merete, Jeg har lidt svært med din kritik, det er rigtige at du har fået et tilbud, ! Men du har også fået lavet en del ekstra arbejde, som jeg har fået godkendt af dig pr telefon. Jeg måtte bruge en del ekstra tid, da bilen overalt var/er i en meget dårlig stand! du har ikke betalt for alle ektra timer! og at den tabte vand, fra utæte kølerslange er ikke noget der er sket her som du skriver "kølerslange var blevet beskadiget i forbindelse med udskiftning af tandrem, " Du fortaltet selv at i længer tid havde måtte efterfylde kølervand! Jeg har lavet arbejde på din bil som du ikke er blevet skrivet for!! Jeg er ked af at du mener at det er blevet for dyrt! Men jeg har ikke lavet noget uden at du var kontaktet og godkente dette! Måske skylles misforståelsen at det var din mand der afhentet bilen! Med Venlig Hilsen Per
12 dage siden
Aircondition , Ford Focus 2006
17 dage siden
Service , Mazda 6 2009
rask og god service.service til avtalt pris. Anbefales.
20 dage siden
Andre opgaver , BMW 530d 2004
Rigtig fin service

Lige nu tilbud på:
Sommerdæk i alle kendte mærker minus 25%
Få tjek på dit A/C anlæg, komplet service rens trykprøvning og evt. efterfylding
Kr 599- + moms