Velkommen til Brønderslev Autoteknik

Vi kan tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Vi er et værksted af høj kvalitet og store ambitioner, og går derfor også op i godt håndværk. Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat. Vi tror på at god service er lig med god forretning, og det betyder meget for os at kunden forlader vores værksted med et smil.

Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes.

Vi bruger alene de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde 3 års garanti - og dette gælder naturligvis også det udførte arbejde.

Vi er et værksted med et godt mandskab, som står klar til at betjene deres køretøj.
Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at tage imod dig og din bil, og besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Vi holder naturligvis altid hvad vi lover, og skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, kontakter vi dig altid før vi går i gang med eventuelle ekstra opgaver.

Vi byder velkommen med Danmarks største varelager og op til 3 års garanti på arbejde og egne reservedele.

Vi ser frem til at kunne betjene dem.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Dæk, dækmontering og hjulskift Renault Megane I (1996)
"Super service som sædvanlig, man afleverer sin bil og vupti 1-2-3 er den tryllet færdig på rekord tid af en dygtig mekaniker"

Udstødning Renault Megane I (1996)
"Super fed service som altid og smilende personale. jeg skal helt klart ha dem til at lave min bil igen"

Service Audi A3 (2011)

Motor Renault Megane I (1996)
"et godt sted, og så ligger det tæt på hvor jeg bor :-) Jeg skal helt sikkert ha lavet min bil der igen Godt nok var det det dyreste tilbud, men blev nødt til at tage det da jeg var i tvivl om mon min bil ville kunne køre langt med fejlen. Så ville ønske en anelse billigere timeløn"

Motor VW Passat (1998)
"Rigtig fin og reel service. Dygtig mekaniker. Kommer gerne igen. "

Dæk, dækmontering og hjulskift Opel Vectra (2007)

Vinterdæk og skift af vinterdæk Ford Fiesta (2005)
"Efter min opfattelse et lille og og rytlig sted hvor opgagaven blev løst i henhold til aftalen som blev afgivet."

Bremser Seat Cordoba (2002)

Bremser Ford Focus (2002)
"Afleverede bilen før arbejde, og hentede den efter fyraften. Bilen var lavet, og fungerede som den skulle.. godt klaret :)"

Bremser VW Polo (1998)
"Jeg fik hurtigt en tid. Bilen var klar igen flere timer før forventet, og regningen var mindre end tilbuddet jeg havde fået :-) Jeg fik super god service. Det er helt sikkert der jeg tager hen næste gang jeg skal have lavet noget på bilen! Kan klart anbefales :-)"
Vis flere brugerbedømmelser