Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet 4.6
  • Servicen 4.6
  • Fremtoningen 4.5
  • Beliggenheden 4.5
  • Dialogen 4.5
  • Prisen 4.3
cirka 20 timer siden
Monika M.
Ford Fiesta 2012
Meget langsomme / dyrt

Skovvejs Auto - AutoPartner - 6. maj 2021

Hej Monika. Tak for din besvarelse, jeg er dog uforstående for din bedømmelse.

Vi har rigtig travlt og gør alt vi kan for at gøre vores kunder tilfredse og du er ikke en undtagelse, men når du har booket et hjulskifte (komplet sæt hjul der skal monteres på bil) og kommer med 4x løse dæk kan vi hverken gøre det på den aftalte tid eller pris. Da vi tager din bil ind går du en tur i mens vi skal lave din bil og da vi opdager det er løse dæk forsøger jeg to gange at ringe dig op så vi kan finde en løsning, men du tager ikke din telefon og derfor vil jeg ikke påbegynde en reparation som vi ikke har aftalt. Da du kommer tilbage fortæller jeg dig hvad forskellen er og forklare vi skal bruge ekstra tid da det er løse dæk, men tilbyder vi godt kan presse det ind på trods af vi ikke har tid og fortæller dig prisen, hvilket du siger ja tak til så går jeg ud fra alt er i orden, da du sagtens kunne have sagt nej tak.

rigtig god dag.

Mvh Lasse K Nielsen
SkovvejsAuto.
en dag siden
Karolina P.
Peugeot 208 2018
8 dage siden
Nivetha
Volkswagen Polo 2015
For lang ventetid - Jeg var den første der afleverede min bil kl 8 til dækskifte hvorefter to andre også kommer ind med deres biler til dækskift. Min bil bliver ikke kørt ind på værkstedet før kl 9, hvor bilen egentlig skulle være klar.. Jeg bliver spurgt om jeg har travlt, hvorefter jeg fortæller at jeg skal være på arbejde. I alt gik der 1 time og 20 minutter, hvilket er alt for dårligt i forhold til hvor lidt tid det tager at skifte dæk!

Skovvejs Auto - AutoPartner - 5. maj 2021

Hej Nivetha.

Jeg beklager endnu engang at du måtte vente længere end hvad normalt er, men som jeg også forklarede dig så har vi rigtig travlt lige nu og derfor spurgte jeg dig om det kunne gå at det tog ekstra tid hvilket jeg fik opfattelsen af at det var ok med dig.

Jeg håber at se dig igen.

god dag!

MVH
Lasse K Nielsen
SkovvejsAuto.
10 dage siden
Erling J.
Volkswagen Polo 2014
10 dage siden
Leo K.
Mitsubishi Outlander 2019