Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

  • Prisen 4.0
  • Arbejdet 4.0
  • Servicen 4.0
  • Dialogen 4.0
  • Fremtoningen 3.8
  • Beliggenheden 3.6
cirka en måned siden
Aircondition, Ford S-Max 2011
2 måneder siden
Hjulskifte, Ford Mondeo 2014
4 måneder siden
Nissan Qashqai 2014
Helt problemfri og venlig service.
7 måneder siden
Hjulskifte, Mitsubishi Space Star 2014
Jeg fik skiftet til vinterdæk, men det er Under al kritik mekanikeren mener man ikke behøver køre med centreringsringe, og han ordret siger: Det er ikke farligt. Flere gange(skulle bare spændes om 14 dage). Men kunne forstå på anden mekaniker, at boltene falder af og hjulet så falder af, så skal der ikke meget fantasi til hvad der kan ske, i den slags situation!! Iøvrigt røg sommerdækene beskidte ind i bagagerummet/sæderne, uden plastik, det har jeg aldrig oplevet før, enhver putter dækkene ind i plastik! Nå men kørte til anden mekaniker omgående, og kører nu med centreringsringe, alle manglede. Og kører mere stabilt, nu hvor hjulene sidder hvor de skal. Så være lige forsigtig med den her mekaniker, for det der overrasker mig mest, er at han decideret mener jeg skal køre uden. Men heldigvis var jeg opmærksom, hvilket alle måske ikke er.

M Autoteknik - Hella Service Partner - 15. nov 2017

Hej Jonathan
Jeg kan forstå du er utilfreds med den opgave jeg lavede for dig.
Dette beklager jeg selvfølgelig.
Jeg forstår ikke at der manglede centeringsring i hver hjul og ja sagde også at det bedste selvføglelig var at de er der men dertil skal der jo også lige siges at jeg forstod på dig at du bare skulle kører nu og her og tænkte sket ikke at det var en mulighed at du ville vente til dagen efter da jeg ikke ligger inde med centresringe så det er et smut i kommunikation mellem os og dette er beklageligt.
Til de beskidte fælge vil jeg da lige sige at de gamle fælge også lagde inde bag i beskidte og der var da et tæppe over sæderne så det synes jeg ikke er rimeligt at brokke sig over.
Derud over vil jeg da lige nævne at jeg også tog dig ind i alt hast fordi du bare skulle have dækkene på og jeg var den enste der havde tid samme dag.
Hilsen M autoteknik
7 måneder siden
Hjulskifte, Ford Fiesta 2010