Vi passer bedre på dig og din bil!
Vi er autoriseret Ford forhandler og værksted - samt Toyota værksted, men servicerer og reparerer alle bilmærker. Vi har veluddannet personale der sætter en ære i at løse problemer og mekaniske reperationer på alle gængse mærker.
Alle kan sælge biler. Derfor har vi besluttet at sælge et forhold istedet. Nemlig forholdet mellem dig som bilejer og os som din personlige forhandler og værksted. Ambitionen er enkel. Fuldstændig tilfredshed er målet. Så derfor bruger vi, i al enkelthed, alt vores tid på at sikre, at du også er vores kunde i fremtiden. Selvfølgelig tilbyder vi mange af de samme ydelser som andre virksomheder i branchen. Men vi fokuserer ikke på at sælge den enkelte ydelse. Vores fokus ligger på generelt at behandle folk på en måde, der giver dem lyst til et fortsat samarbejde. Og det gælder både kunder, leverandører og medarbejdere.

For at leve op til ambitionen om langvarige forhold, sætter vores organisation stor pris på nytænkning. Løbende har vi udviklet ydelser og produkter, der sætter os i stand til at imødekomme endnu flere af bilkundernes ønsker. Med Quickservice klarer vi småting i en ruf. Listen over den slags ydelser, hvor tillid, rådgivning og smertefrihed er nøgleord, tør vi godt love vil vokse i fremtiden.

Alt hvad vi foretager os, udspringer af en klippefast tro på, at en langsigtet relation er det mest fordelagtige for både kunderne og os selv. Derfor gør vi os umage for at bygge et langvarigt forhold. Og derfor holder vi os fra kortsigtede tvivlsomme løsninger.

Velkommen til Via Biler

Læs mere

Seneste bedømmelser


Olieskift Toyota Yaris (2007)

Service Toyota Corolla Sportsvan (2006)
"Super service "

Service Ford Mondeo (2006)
"Perfekt! Super service og top professionelt, intet at udsætte. Arbejdet udført hurtigere end forventet og til den aftalte pris."

Service Toyota Aygo (2012)
"Som forventet."

Tilbehør og biludstyr Ford Mondeo (2007)

Service Toyota Yaris (2010)

Tandrem/kæde Toyota RAV4 (2004)
" Bilen blev indleveret og afhentet til aftalt tid. Arbejdet med skift af tandrem på min Rav4 blev udført med til stor tilfredshed. Kan kun anbefale Via til andre."

Aircondition Toyota Yaris (2004)
"Det jeg skulle have gjort blev udført, så ingen problemer der. Det tog så en dag længere end aftalt, men det kan jo ske. Til gengæld fik jeg så lånebilen gratis. Så generelt tilfredsstillende og vil da bruge dem igen skulle det blive aktuelt. :-)"

Aircondition Suzuki Swift (2007)
"Fik hurtigt en værkstedstid. Arbejdet blev udført som aftalt. "
Vis flere brugerbedømmelser