Velkommen til Knudlund Autogenbrug A/S

Knudlund Autogenbrug er et moderne autoværksted med mere end 20 års erfaring.

Vi kan tilbyde reparation og service på alle biler uanset mærke, model eller årgang.

I forbindelse med det obligatoriske serviceeftersyn udfylder vi naturligvis dit servicehæfte med godkendte stempler, således at eventuel garanti opretholdes.

Vi udfører alt i mekanisk arbejde og kan også tilbyde klargøring til syn, plade-, rust og skadesarbejde samt montering af diverse biludstyr.

Vi gør meget ud af at have den personlige kontakt til kunden og du kan altid vide dig sikker på at blive kontaktet, hvis noget i det aftalte forandres.

Vi er en del af autoforeningen CAD og Ankenævn for biler, som foruden det kvalitetsarbejde vi udfører, er din tryghed for, at vi som værksted skal leve op til foreningens standarder.

Vi ser frem til at kunne service din bil til fuld tilfredshed og glæder os til at byde dig velkommen på vores værksted.

Med venlig hilsen

Knudlund Autogenbrug

Rene Jensen - værkstedschef

Læs mere

Seneste bedømmelser


Anhængertræk Peugeot 107 (2011)
"Arbejdet, montage af anhængertræk, blev udført godt på den planlagte tid og til den aftalte tid. Prisen absolut rimelig i forhold til andre tilbud. God dialog med alle, som jeg kom i kontakt med. God teknisk snak med mekanikeren. Lidt langt ude på landet, hvis man ikke har en anden bil til rådighed under reparationen, man kan dog vente i acceptable omgivelser. "

Service BMW 320i (1995)
"Tid og pris overholdt 100%"

Motor Fiat Grande Punto (2008)

Anhængertræk Ford Mondeo (2003)
"Trækket blev monteret, men ledningsnettet blev tilkoblet forkert! Måtte derud 3 gange inden det virkede! Stikket til hænger sidder skævt og det hul der blev skåret i kofangeren er langt fra kønt!!! Men det skal siges at de var rigtig søde og de rettede ledningsnettet uden "hurlumhej" Det var rigtig billigt og det blev nok lidt derefter... "

Vinterdæk og skift af vinterdæk PEUGEOT BOXER KASSEVOGN 330- (2007)

Elektrisk arbejde Mazda 626 (1998)
"Hurtig, og præcist arbejde. Flinke folk hele vejen rundt i firmaet. Den sidste stjerne kunne være opnået, med et venteområde at opholde sig i, mens bilen blev repereret. "

Affjedring/støddæmpere Toyota Avensis (2002)
"Jeg fik skiftet forfjeder til en rigtig fin pris og personalet er meget venligt!!! Jeg vil afgjort bruge værkstedet igen."

Dæk, dækmontering og hjulskift Skoda Fabia (2009)
"Bortset fra at ingen lifte var ledige og bilen blev løftet pr. donkraft med deraf følgende lak beskadigelse på løfte punktet, var alt ok. Jeg har været ude for nøjagtigt det samme på et mærkevare værksted, så det er nok bare sådan det er."

Elektrisk arbejde Skoda Fabia (2006)
"Hurtigt, effektivt og problemfrit!"

Service BMW 318i (1996)
"Meget tilfreds med resultatet af det aftalte arbejde på værkstedet udført af en kompetent mekaniker. "
Vis flere brugerbedømmelser