5,0

Endnu ikke bedømt

5,0

Endnu ikke bedømt

Velkommen til NJ Auto - din AutoMester i Silkeborg

NJ Auto arbejder for flere glade bilister, som vi hjælper med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt hos NJ Auto. For vi vil ikke kun nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Derfor tilbyder vi også service og reparation af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også udføre service af de helt ny biler med godkendte stempler i servicebogen og garantien opretholdt.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores ansatte. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at vi som AutoMester altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi hos NJ Auto også vores udstyr opdateret. Det gælder blandt andet vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset model eller årgang.

Vi er også en del af Falck Bonus værkstedskonceptet, hvor vi kan tilbyde Falcks og vore egne kunder en professionel og hurtig service, når bilen er skadet eller brudt ned.

Alt i alt betyder dette, at vi kan tilbyde vore kunder den bedste service man kan forestille sig, alt lige fra et almindelig serviceeftersyn, til store problematiske fejlsøgninger på motorstyringer "uanset" bilmodel eller årgang. Og helt bestemt til meget favorable priser.

Vi tilbyder lånebil i forbindelse med dit værkstedsbesøg til kr. 200 inkl. moms pr. dag ex. brændstof.

Vi ser frem til at byde dem velkommen!

Med venlig hilsen

NJ Auto - din AutoMester i Silkeborg

Læs mere

Seneste bedømmelser


Anhængertræk Renault Laguna II (2005)
Vis flere brugerbedømmelser