Velkommen hos Anders Petersen Automobiler A/S i Risskov, Grenaa og Hadsten.

Vi er etableret i 1981 og råder i dag over 3 afdelinger med hovedkontor i Bilbyen Risskov samt afdelinger i Grenaa og Hadsten.

Vores værksteder er autoriseret i Opel, Chevrolet, Peugeot, Mitsubishi, Toyota, Daewoo og Saab, men vi kan tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Vores 3 afdelinger i

Risskov - Ravnsøvej 10
Grenaa - Trekanten 42
Hadsten - Skanderborgvej 2

giver dig fleksibilitet i forhold til at få udført arbejdet nær dig, så giv os et ring, så finder vi den bedste løsning til dig.

På vores værksteder er der veluddannede teknikere for alle vores mærker, og sammen med et stort og velforsynet reservedelslager, er det din garanti for altid hurtigt og veludført arbejde.

Vi råder også over et stort og velfungerende pladeværksted, som har aftaler med alle forsikringsselskaber, hvis uheldet skulle være ude.

Skulle du have brug for en bil i reparations perioden har vores udlejningsafdeling 60 nye lejebiler som du kan leje til priser fra kr. 295,- pr. dag, excl brændstof og evt selvrisiko/forsikring. Har din bil fået en længere varende skade stiller vi bilen gratis til rådighed, du skal blot betale brændstof og evt. selvrisiko/forsikring.

Foruden vores autorisation fra de forskellige bilmærker, er vi også tilsluttet DTI reparations og værktøjs kontrol. Det sikrer dig som kunde at vores reparationer og værkstøjer stikprøvevis testes af en uvildig instans.

For at sikre vores fælles miljø, er vi også ISO 14001 Miljø certificeret.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Velkommen hos Anders Petersen Automobiler A/S

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Chevrolet Orlando (2011)

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Opel Astra (2010)
"Fuldstændig udført til aftalt tid - pris m.v. "

Service Chevrolet Orlando (2011)
"Den var god, færdig til tiden og lidt billigere da der ikke skulle skiftes bremsevæske."
Vis flere brugerbedømmelser