Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet 4.7
  • Servicen 4.7
  • Dialogen 4.7
  • Fremtoningen 4.6
  • Prisen 4.6
  • Beliggenheden 4.5
28 dage siden
Ida V.
Opel Karl 2017
30 dage siden
Hans K.
Toyota Verso-S 2011
cirka en måned siden
Kenneth M.
Renault Clio 2012
cirka en måned siden
Teodoro
Toyota Verso 2015
cirka 2 måneder siden
Jens J.
Audi A6 2012
God og fin service

Velkommen til Midtjysk Dæk og Servicecenter.
Midtjysk Dæk og Servicecenter startede i 2008 som et lille Autopartner værksted på 275 kvm. , med to medarbejdere og det primære i 2008 var et dæk og seviceværksted , dette er siden hen blevet noget større, da vi nu igennem årene har udvidet til 1100 kvm, 6 medarbejdere og det ikke længere primært handler om dæk og olieskift , men nu har vi mange erhvervskunder samt privatkunder , så nu er det alt indenfor autobranchen .

Vi har igennem årene altid sørget for at vore medarbejdere altid har haft det nyeste udstyr indenfor autobranchen for at kunne yde den bedst mulige service overfor vore kunder, derfra kommer ordsproget fra vores Direktør Lars Rene Jensen ”Vi må aldrig gå ned på udstyr”..

Vi har bl.a. indenfor diagnoseudstyr: Bosch KTS340 ,TEXA Navigator, Hella Gutmann og VCDS VW og AUDI , Bosch KTS990, dvs. at når du kommer med din bil til os uanset mærke , er der ingen opgaver der er for store til os .

Reparation af diesel og benzinbiler , har vi alt indenfor test og fejlfinding af dyser af diesel og benzinbiler samt kodning af dyser, dertil har vi også hele Bell Add program til rens af partikelfilter , EGR-system og indsugningssiden.

Når det gælder 4 hjulsudmåling af din bil , har vi det nyeste udstyr som hedder HPA 4hjulsudmåling , denne klarer alle bilmærker samt fælgstørrelser til 26”

I 2011 blev vi Autoriseret Rudecenter Pilkington : Pilkingtons Automotives fremstillingsprocesser og –produkter opfylder de strengeste kvalitetsstandarter , som angives af verdens førende producenter af motorkøretøjer. Alle glasprodukter , der er forsynet med Pilkington-logoet , er altid certificerede med betegnelsen originalt udstyr og originale reservedele. Så om det er et lille stenslag eller udskiftning af en rude , er du altid sikker på at hos os bliver din rude behandlet af professionelle uddannede medarbejdere.

I 2011 blev vi også en del af FDM kvalitetskontrol ordning , hvilket betyder for dig som kunde hos os, at du altid kan være sikker på at alt fra værktøj til bilreperation bliver jævnlig tjekket af FDM s medarbejdere , som kommer uanmeldt på besøg og du vil altid kunne se som kunde vores smiley ved FDM på værkstedet samt her på hjemmesiden.

Ved Midtjysk Dæk og Servicecenter klarer vi alle opgaver indenfor autobranchen , lige fra reparation af alle biler fra personbiler til varevogne , vi har brugtvognshandel , Leasing af person og erhvervsbiler til både privat og erhvervslivet , i vores klargøringscenter , klargøre vi både for private kunder og ny- og brugtvognsforhandlere.

Hos os er kvalitet og tilfredshed hos vore kunder kodeordet for et godt og varigt samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig, så du ligesom vore andre kunder få oplevelsen af tryghed og tilfredshed , når du afleverer din bil hos os og vore professionelle medarbejdere tager hånd om din bil og endda til byens skarpeste priser.

Klargøring af bil får du bedst udført professionelt hos Midtjysk dæk & servicecenter, uanset om din klargøring af bil gælder en ny bil eller en bil som du skal have solgt.

Når du bestiller en klargøring af bil hos Midtjysk dæk & servicecenter, så vælger du selv om det skal være en udvendig og/eller indvendig klargøring.

Trygheden ved at lade Midtjysk dæk & servicecenter udføre din klargøring af din bil er, at du ved, at der bliver udført et professionelt arbejde, idet vi råder over de bedste værktøjer og klargøringsprodukter.

Du får også adgang til vores store erfaring indenfor klargøring af biler. Det betyder, at er der en opgave der kræver noget ekstra, så er vores motto, at kan vi ikke klare det, så er der ingen der kan.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt råd og et tilbud på at få løst netop din klargøring af en bil.

En klargøring af bil hos Midtjysk dæk & servicecenter omfatter eksempelvis
En omhyggelig bilvask
Rengøring af fælge og eventuelle kapsler
Gennemgang og afrensning af bilens lak
Gennemgang og afrensning af kanter og falser
Maskinpolering af lak
Polish behandling af bilens lak, inklusive kanter og falser
Motorvask
Indvendig bilpleje og klargøring af kabine
Støvsugning af kabine
Vask og rengøring af kabine
Polering af ruder indvendig og udvendig
Eventuel fjernelse af lugtgener
Har du en ny bil eller en brugt bil, som du ønsker vi skal hjælpe dig med at klargøre før levering eller før den sættes til salg, så kontakt Midtjysk dæk & servicecenter ApS her til højre vedrørende pris på en professionel klargøring af bil.

Klargøring af bil samarbejdsaftale

Er du autoforhandler eller har en virksomhed med en større bilpark, så kontakt os på telefon 30 877 877 eller skriv til os vedrørende en fast samarbejdsaftale.

En fast aftale giver dig nogle særlige fordele, når du bestiller en klargøring af bil hos Midtjysk dæk & Servicecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Midtjysk dæk & servicecenter ApS tilbyde chiptuning til et bred udvalg af markedets bilmodeller

Teknisk set er der ingen tvivl om, at en præcist udført chiptuning / OBD-tuning er f.eks. en bokstuning overlegen, men vi skal huske at anføre, at vores chiptuning / OBD-tuning udenlukkende er er beregnet til biler der skal bruges til motorsport, og det er derfor efterfølgende kundens ansvar at få bilen synet efter gældende regler fra færdselsstyrelsen – læs mere om reglerne her: Vejledning omkring syn af køretøjer afsnit 18

Vi er meget grundige når vi udfører en tuning.

Principielt kan tuningen udføres

Hos os på rullefeltet
Den bedste løsning er på rullefeltet hvor man får en dokumentation for effektforøgelsen,

Når vi tuner biler på vort rullefelt sker det på førlgende måde:

Kunden bestiller så vidt muligt tid 2-3 dage før tuningen skal foregå.
Kunden møder op hos os og vi renser motoren med en Bell Add Servicerens, så vi er sikre på at indsugningsmanifold, katalysator, EGR-ventil osv. er renset og i optimal stand.
Bilen testes på rullefelt for at se om effektkurven er pæn, jævn og på det ønskede niveau. Hvis dette ikke er tilfældes forsøges fejlen afhjulpet, evt. ved udskiftning af luftmassemåleren.
Den originale software udlæses af motorstyringen og vi går i gang med at finde relevante data vi skal ændre. I løbet af 10 minutter til et par timer fremstilles en ny fil specielt tilpasset den enkelte bil.
Den nye fil skrives i motorstyringen og bilen testes på rullefelt for effekt, røggas, lambdaværdi, turbotryk, indsuget luftmængde osv (afhængig af biltype).
Evt. tilpasses tuningensfilen til mere/mindre effekt alt efter hvad målingen siger.
En kurve udvisende effekten og momentet før tuningen samt efter tuningen udskrives til kunden.<
Bilen prøvekøres på vejen og testes herunder for trækkræft, kørbarhed, mislyde, røgudvikling osv.
Kunden prøvekører bilen.
Tuningen er færdig når kunden har “vendt tomlen opad” og godkendt tuningen.

Dækkene sikre jordkontakt.
Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Hos Midtjysk Dæk & Servicecenter er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk, der dækker dine behov, til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Du kan måske klare dig med helårsdæk, hvis du kun kører lidt, men vi anbefaler sommerdæk og vinterdæk, hvis du kører året rundt.

Dækmærker.
Hos Midtjysk Dæk & Servicecenter sælger vi alle de store kendte dækmærker, og skulle du som kunde ikke lige kunne finde et specielt mærke eller mønster her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. [email protected]

Hos Midtjysk dæk & servicecenter ved vi, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg ved at køre din bil på værksted. At du stoler på, at vi behandler både dig og din bil ordentligt og at kvaliteten er i top.

Derfor kvalitetskontrollerer fra FDM så du er sikret en høj kvalitet og en god kundeservice.

FDM kommer uanmeldt og tjekker bl.a. om den reparation/service bilen har fået udført, er korrekt, om fakturaen stemmer overens med det aftalte (dvs. det aftalte mellem dig og værkstedet) er opfyldt.

Vi gennemfører tilfredshedsundersøgelser i forbindelse med værkstedsbesøg og vil derfor gerne opfordre dig til, at udfylde vores kvalitetstjek når din bil har været på værksted, så vi kan blive endnu bedre.

Lånebil Toyota Aygo

Det kan være svært at undvære bilen, når den er på værksted. Derfor tilbyder Midtjysk dæk & Servicecenter lånebil i hele reparationsperioden, så du oplever færrest mulige gener ved at skulle have lavet service eller en trafikskade på din bil.

Du låner som sagt bilen til en pris af 125,- om dagen og kan køre op til 100 km/ pr. dag. Har du et kørselsbehov, der ligger over 100 km om dagen, så vil det koste 2,50 kr. pr. km for de overskydende km. Der er desuden en selvrisiko på lånebilen, som du har mulighed for at forsikre dig imod.

Alle vores lånebiler er præsentable og højest 2 år gamle. Alle serviceeftersyn er selvfølgelig overholdt.

Salgsafdeling.

Hverdage kl. 9:00-17:00

Weekend kl. Efter Aftale
Helligedage kl. Efter Aftale

Telefon 30 877 877

Taksvej 18. 7400 Herning

Mail [email protected]

Værksted.

Hverdage kl. 7:30-16:30

Telefon 30 877 877

Taksvej 18. 7400 Herning

Mail [email protected]

Nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail her: [email protected]

Hold dig opdateret

hver fredag.

Midtjysk dæk & Servicecenter Laver primært nyere brugte biler. Man vil her kunne opleve en seriøs og troværdig samarbejdspartner. Midtjysk dæk & Servicecenter har en benhård satsning på kvalitet.

https://www.facebook.com/midtjyskdaek.dk/?ref=bookmarks

OMFATTET AF GARANTIEN

Der ydes en garanti på 3 år på OE godkende reservedele.
Garantien omfatter den eller de reservedele, der er fejlbehæftet.
Midtjysk Dæk & Servicecenter er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes materialefejl eller fabrikationsfejl.
Garantien omfatter kun defekter og fejl, der er konstateret og anmeldt indenfor garantiperioden.

EJ OMFATTET AF GARANTIEN

Garantien dækker ikke naturlig/almindelig slitage og ælde.
Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af, mislighold, overlast, skødesløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler mv. eller ydre påvirkninger, herunder hærværk.

GARANTIPERIODE

Garantien gælder i 3 år fra Midtjysk Dæk & Servicecenter fakturadato.

BETINGELSER

En forudsætning for garantidækning er, at bilen er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale. F.eks. skal serviceintervaller, herunder olieskift, være overholdt.

SAGSBEHANDLING

Garantisagen skal indberettes til Midtjysk Dæk & Servicecenter, medmindre andet er aftalt ved forudgående henvendelse til Midtjysk Dæk & Servicecenter.

Reklamation skal ske snarest efter konstatering af fejlen.

Vi reparerer og udskifter alle typer forruder på alle bilmodeller, til meget fornuftige priser.

Vi anbefaler, at du bestiller tid, når du skal have repareret eller udskiftet den forrude. [email protected]

Du kan også ringe til os og bestille tid på. 30 877 877
Nedenfor kan du se eksempler på priserne ved udskiftning af forruder på forskellige bilmodeller.
Ønsker du en pris på ny forrude til lige præcis din bil?

Der er penge, at spare, hvis din bils styretøj er korrekt indstillet. En forkert sporing giver nemlig større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Hvis din bil har en tendens til at trække ud til siden eller svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

Ved en 4 hjuls udmåling / sporing for at kontrollere om bilens hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til bilproducentens specifikationer.
Hvis vinklerne skulle være forkerte justerer man dem.

Vi anbefaler, at du bestiller tid, når du skal have udmålt og sporet din bil på. [email protected]

Du kan også ringe til os og bestille tid på. 30 877 877