Indhent tilbud online nu

 Ledig om 1 dag

 Mulighed for lånebil

Velkommen til Kendt Auto - Teknicar i Herning

Som Teknicar i Henring arbejder vi for flere glade bilister. Og det går rigtig godt. Vi hjælper egnens bilejere med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt. For vi vil ikke kun nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Derfor tilbyder vi også service og reparation af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også udføre service af de helt ny biler med godkendte stempler i servicebogen og garantien opretholdt.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores ansatte. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at vi som AutoMester værksted altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi vores udstyr opdateret. Det gælder blandt andet vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset årgang.

Derfor kan vi hjælpe dig med mekanisk, elektrisk, rust- og skadesarbejde, kort sagt alle din bils behov. Vi er også Falck Bonus værksted, hvor du som kunde hos Falck trygt kan overlade din bil til os.

Alt i alt kan vi tilbyde vore kunder den bedste service man kan forestille sig, alt lige fra et almindelig serviceeftersyn, til store problematiske fejlsøgninger på motorstyringer "uanset" bilmodel eller årgang. Og helt bestemt til meget favorable priser.

Vi ser frem til at byde dem velkommen!

Med venlig hilsen

Kent Johnsen

Teknicar i Herning

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Mitsubishi Colt (2011)

Syn/omsyn/synstjek Citroën Grand C4 Picasso (2008)
"GOD SERVICE OG VELUDFØRT ARBEJDE. "

Service Chevrolet Spark (2010)

Kobling Citroën Berlingo (2007)
"Der var ingen problemer - det gik fint! Hurtigt og nemt!"

Service VW Passat (2004)
"det er service g alle udskiftede dele var til besigtigelse oh man fik en forklaring samt hvis der var ting man skulle være opmærksom på. Opgaven blev udført til aftalte pris så det er ikke sidste gang jeg har været hos Kendt Auto.."

Styretøj Citroën Berlingo (2005)
"Fik en tid meget hurtigt. Rigtig god service og en meget flinke mennesker..."

Service Seat Altea (2006)

Service Fiat 500 (2009)
"God service, service var til aftalt pris, blev ringet op og informeret om arbejde som burde udføres, derfor også en højere pris. Ved afhentning var gamle dele tilgængelige, værksted kan anbefales."

Vinterdæk og skift af vinterdæk Nissan Pixo (2011)

Kobling Toyota Corolla (2000)
Vis flere brugerbedømmelser